Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Rompetrol Run and Care – cros caritabil pentru Fundația Principesa Margareta și Magicamp

0

KMG International a organizat a doua ediție a evenimentului intern Rompetrol Run and Care, un cros caritabil ce vizează implicarea angajaților în susținerea unor cauze sociale. Astfel, peste 300 de angajați din diferite companii ale Grupului au parcurs alături de familie și partenerii de business distanțe de 5, 10 și 15 km, iar pentru fiecare km, Rompetrol a donat 3 USD. Sumele strânse vor  fi folosite pentru susținerea activităților Fundației Principesa Margareta a României și a Asociației MagiCamp.

 Rompetrol Run and Care

“Prin acest eveniment promovăm atât alergarea și valorile sportului în randul angajaților, într-o inedită experiență de socializare, cât și oportunitatea ca angajații și partenerii  să fie parte activă a inițiativelor noastre de CSR, de a susține cauze în care cred, și de a întoarce în comunitate contribuția consolidată a companiei și oamenilor săi”, declară Azamat Zhangulov, Vicepreședinte Senior al KMG International.

Angajații din toate companiile Grupului se implică în acțiuni de voluntariat în cadrul programelor propuse de companie sau în demersuri caritabile inițiate de ei. În 2014, peste 1000 de angajați din cei 6000 implicați în activitățile operaționale din România au contribuit la campanii de donare de sânge, târguri caritabile, acțiuni de acologizare a zonelor degradatem colecte de jucării pentru copii defavorizați etc.

În urma evenimentului caritabil Rompetrol Run and Care, fondurile strânse pentru MagiCamp vor susține taberele de vară în beneficiul copiilor și adolescenților din România cu afecțiuni oncologice, iar cele alocate Fundației Principesa Margareta vor sprijini programul Tinere Talente și concertele orchestrei.

Continuarea parteneriatului nostru și susținerea proiectelor culturale ale Fundației prin această activitate de cros caritabil nu face decât să ne convingă de faptul ca misiunea noastră este pe deplin înțeleasă și susținută. Mulțumim tuturor angajaților Rompetrol care au ales să ne susțină! – Mugurel Margarit Enescu, directorul executiv al Fundației Principesa Margareta a României.

Viaţa nu se trăieşte în fugă, dar noi putem alerga pentru viaţă! MagiCamp se ocupă de copii cu afecţiuni oncologice. Anul trecut, am adus zâmbetul pe buzele a 31 de copii bolnavi de cancer. Anul acesta, timp de o lună, vom întâmpina peste 80 de copii cu afecţiuni oncologice. – Vlad Voiculescu – președinte MagiCamp.

Despre programele de CSR – KMG International

Începând cu 2009, de la lansarea platformei de responsabilitate socială, Grupul a investit în România în proiecte de dezvoltare comunitară peste 8 milioane USD. Principalul program de granturi pentru comunități, Împreuna pentru fiecare, are ca rezultate 101 de proiecte de protecția mediului și sănătate cu o valoare de 1.250.000 USD, în toate regiunile țării, pentru beneficiul direct al 300.000 de persoane. Dintre parteneriatele strategice cu societatea civilă amintim – susținerea SMURD, a Galei Societății Civile, a Festivalului și Concursului Internațional George Enescu.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.