Romanul „Tăcerea icoanei” la Ateneul Roman

0

Turneul ARTfel a avut onoarea să sprijine Societatea Muzicală care a propus publicului bucureștean pe 29 septembrie: „Moornig Mood”, concert matinal de weekend la Ateneul Român. Sala plină, personalități ale lumii culturale, diplomatice și politice, Vlad Maistorovici, Mozart, Tartini și Queen au fost ingredientele unui eveniment care a îmbinat tradiționalul cu modernul.

Ineditul evenimentului l-a reprezentat promovarea discretă a romanului „Tăcerea icoanei” de Florin Coman. După lansarea oficială din primăvara de la TNB, autorul, cunoscut pentru piesa de teatru „Eu nu contez!”, a început la Ateneu turneul de promovare a unui roman unic care continuă povestea piesei de teatru și închide astfel „Trilogia lui Nice”.

În contextul social, politic si religios actual, Florin Coman i-a acordat un interviu lui Lică Barbu :

https://leviathan.ro/in-audienta-la-dumnezeu-dialog-in-tacere-intre-lica-barbu-si-florin-coman/

Pagina oficiala ARTfel:

https://web.facebook.com/Clubul.ARTfel/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.