Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Romanțe românești în acorduri de jazz la ce de-al doilea concert Jazz’n Foişor

0

Aylin & The Lucky Charms au creat o atmosferă unică duminică, în Parcul Cişmigiu, la ce de-al doilea concert din seria de evenimente „Jazz’n Foişor”. Timp de o oră, artiștii au încântat publicul cu romanțe românești interpretate în ritm de jazz, dar și cu piese din repertoriul propriu.

Cel de al doilea concert al festivalului „Jazz`n Foișor” din această duminică a fost unul inedit pentru publicul bucureștean. Cele câteva sute de oameni care au participat la evenimentul din Parcul Cișmigiu au avut ocazia de a asculta o parte dintre cele mai îndrăgite romanțe românești, cântate în stilul caracteristic Aylin & The Lucky Charms. Astfel, piesa „Fericirea are chipul tău” a Mihaelei Runceanu, poezia „Ce bine că ești” a lui Nichita Stănescu, dar și alte melodii românești au cunoscut o interpretare nouă, în acorduri de jazz. Totodată, artiștii au adus publicului și câteva piese de pe albumul „Cloud” ”, primul album pop-jazz al trupei.

Aylin & The Lucky Charms 2

Concertul din Parcul Cişmigiu a fost ce de-al doilea din seria de trei evenimente pe care Aylin & The Lucky Charms le vor susține în această lună. Următorul concert va avea loc pe data de 24 august, în Parcul Kiseleff.

„Jazz’n Foișor” este un festival independent care își propune să le aducă bucureștenilor o alternativă culturală de a petrece timpul liber. Intrarea este liberă.

Despre Aylin & The Lucky Charms

Aylin & The Lucky Charms sunt unii dintre puţinii artişti din țara noastră care abordează stilul muzical jazz, ei lansând primul  album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, în anul 2013. Acesta a fost extrem de apreciat, atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, câteva dintre piesele de pe album  regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.

Recent, Aylin & The Lucky Charms au reuşit performanţa de a se număra printre finaliştii Unsigned Only Music Competition, un concurs internațional dedicat artiștilor independenți. Astfel, dintr-un total de 8.000 de piese înscrise în competiţie de către artiști din peste 100 de țări, „Chemistry” a lui Aylin & The Lucy Charms a ajuns în top 14 cele mai apreciate piese pop.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.