„Românie dragă, Elveţia mea”

0

Miercuri, 23 decembrie 2009, la ora 18:00, vă invităm la spectacolul nostru „Românie dragă, Elveţia mea”, de Cornel Udrea, care va avea loc la Teatrul Studenţesc PODUL Bucuresti (Calea Plevnei nr. 61). Distributia: Doris Ciortan, Anda Saltelechi, Simona Năstase, George Creţu. Regia: Crista Bilciu.

Spectacolul este o tragi-comedie care pune faţă în faţă 4 tipuri diferite de feminitate: fata naivă de la ţară, prostituata de la pompa de benzină, o văduvă educată, dar lipsită de scrupule şi un travestit ajuns moderatoare TV, care se înfruntă într-un reality show de tipul „Big Brother„. Replicile sunt savuroase, dar peisajul românesc de actualitate abil surprins de dramaturg lasă spectatorului un gust amar.Spectacol nerecomandat sub 16 ani.

1Intrarea la spectacol este liberă, de aceea am dori să ne confirmaţi venirea dvs., pentru a vă rezerva locuri.

Până atunci puteţi urmări trailer-ul spectacolului pe youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=ydFsqFWt8bc&feature=channel

Vă aşteptăm cu drag.

Crista Bilciu şi echipa

0742463457

PS. Mai multe informaţii despre spectacol găsiţi la:

http://romaniedragaelvetiamea.wetpaint.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează