Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Romanian Fashion Takes Over The World-Noaptea Albă a Galeriilor

0

Vineri, 30 septembrie 2016, cu ocazia ediţiei #10, Noaptea Albă a Galeriilor (NAG), proiect iniţiat şi organizat de Asociaţia Ephemair, îşi extinde programul nocturn în galerii de artă, spaţii alternative, huburi creative şi ateliere de artist din alte nouă oraşe. Astfel, alături de Bucureşti, vor avea loc expoziţii şi evenimente dedicate artei contemporane în Arad, Baia Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Craiova, Sibiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

unnamed

https://www.facebook.com/events/1638897046402181/

Moda Romaneasca In Jurul Pamantului

Ne place culoarea si atitudinea transmisa de artele vizuale: eliberare de sabloane, explorare si, odata gasita cheia pentru compozitie, impartasirea de frumos.

In Noaptea Alba a Galeriilor, pe 30 septembrie, vrem sa scoatem in evidenta moda romaneasca si sa sarbatorim impreuna. Vor expune artisti romani din domeniul modei, care au reprezentat Romania prin diferite prezentari de moda in marile capitale ale modei Paris, Londra, Milano.. Sau care au interactionat cu acest domeniu realizand diferite sedinte foto, sau fiind modele pe celebrele podiumuri pentru marile case de moda la nivel international.

Spatiul “Home to garcons” este un melanj de influente occidentale si spirit creativ autohton, un camin in care sunt bineveniti, deopotriva, doamnele si domnii. Este un spatiu dedicat tuturor artistilor: fotografi, pictori, sculptori, regizori, scenografi, coreografi, designeri etc

Va invitam asadar la vernisajul gazduit in Calea Mosilor nr 62-68 (in incinta Anexa MNAC) incepand cu orele 19:00. Printre artistii cu care veti avea ocazia sa va intalniti:

Vali Barbulescu – Fotografie

Oltin Dogaru – Fotografie

Agentia de modelling Rue des Modeles – Fotografie

Florin Dobre – Design Vestimentar

 

Home to Garcons va asteapta!

Parteneri: Jägermeister / TrueDrinks

Parteneri media: Stil Masculin/ Social Agenda / Barbosul.ro / Bucharest style / Creative Class / Vlogul lu’ Cristache / DivaHair.ro / Revista FPM / InStilulMeu.ro / Jurnal LifeStyle / Louise Ro/ Marian Capet / Naked Brands / Pia Marina Voicu / Presa In Blugi / readmymind Blog / Revista Bulevard / Suburban Magazine / umblat.ro / Urban Things – Chestii Urbane / VIPStyle.ro /

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.