Romanca cu peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube la o singura piesa vine la Guerrilive Radio Session: LUCIA

0

Ultimul Guerrilive Radio Session din acest sezon se incheie cu Lucia, solista cu peste 10.000.000 de vizualizari pe YouTube la piesa Silence, cu care a debutat in lumea muzicii.

Lucia are  doar 19 ani, insa nu va lasati  pacaliti, caci vocea ei este unica.

afis lucia

Povestea Luciei incepe in 2011, pe balconul mic al apartamentului parintilor ei, cu  o chitara, un aparat foto digital si o vointa puternica de a se remarca in fata trupei  sale preferate “The MOOoD”. Inregistreaza un cover, nimic complicat, fara efecte  speciale, si il posteaza pe pagina lor de Facebook, in ideea de a fi remarcata. Nu  se lasa batuta si dupa cateva luni, revine cu o a doua incercare, insa de data  aceasta putin diferit. Balconul si camera digitala sunt inca acolo, dar de data  aceasta are o clapa in loc de o chitara. Inregistreaza piesa “Silence”, membrii  trupei o vad si decid sa faca un videoclip cu Lucia, interpretand acest cover.

Mai multe, diseara, la Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban.

Despre Guerrilive

Emisiunea Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban (www.fb.com/guerrilive) are loc in fiece luni, de la 6 seara, la Radio Guerrilla (audio –www.eliberadio.rosi video  – www.fb.com/radioguerrilla)

Despre Bogdan Serban

Introspect, articulat, decibeli, dictie, entuziast, trupa, elocinta, playlist, reactiune, transparent, revoltat, cultura, improvizatie, insolent, hedonist, tumultos, vocal, jingle, independent, blank, blasfemic, concupiscent, agasant, progresist, bucla, firesc, scrupulos, recalcitrant, obscurantist, prodig, … restul e radio.

Despre Radio Guerrilla

Mintile deschise deschid minti. Mintile deschise deschid minti, care deschid minti, care deschid minti, care deschid minti. Radio Guerrilla deschide minti din 2004.

FB Guerrilive: www.fb.com/Guerrilive

FB Radio Guerrilla: www.fb.com/radio.guerrilla

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.