Romanca cu peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube la o singura piesa vine la Guerrilive Radio Session: LUCIA

0

Ultimul Guerrilive Radio Session din acest sezon se incheie cu Lucia, solista cu peste 10.000.000 de vizualizari pe YouTube la piesa Silence, cu care a debutat in lumea muzicii.

Lucia are  doar 19 ani, insa nu va lasati  pacaliti, caci vocea ei este unica.

afis lucia

Povestea Luciei incepe in 2011, pe balconul mic al apartamentului parintilor ei, cu  o chitara, un aparat foto digital si o vointa puternica de a se remarca in fata trupei  sale preferate “The MOOoD”. Inregistreaza un cover, nimic complicat, fara efecte  speciale, si il posteaza pe pagina lor de Facebook, in ideea de a fi remarcata. Nu  se lasa batuta si dupa cateva luni, revine cu o a doua incercare, insa de data  aceasta putin diferit. Balconul si camera digitala sunt inca acolo, dar de data  aceasta are o clapa in loc de o chitara. Inregistreaza piesa “Silence”, membrii  trupei o vad si decid sa faca un videoclip cu Lucia, interpretand acest cover.

Mai multe, diseara, la Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban.

Despre Guerrilive

Emisiunea Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban (www.fb.com/guerrilive) are loc in fiece luni, de la 6 seara, la Radio Guerrilla (audio –www.eliberadio.rosi video  – www.fb.com/radioguerrilla)

Despre Bogdan Serban

Introspect, articulat, decibeli, dictie, entuziast, trupa, elocinta, playlist, reactiune, transparent, revoltat, cultura, improvizatie, insolent, hedonist, tumultos, vocal, jingle, independent, blank, blasfemic, concupiscent, agasant, progresist, bucla, firesc, scrupulos, recalcitrant, obscurantist, prodig, … restul e radio.

Despre Radio Guerrilla

Mintile deschise deschid minti. Mintile deschise deschid minti, care deschid minti, care deschid minti, care deschid minti. Radio Guerrilla deschide minti din 2004.

FB Guerrilive: www.fb.com/Guerrilive

FB Radio Guerrilla: www.fb.com/radio.guerrilla

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează