Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Roman Burki vine în România între 22-24 mai, portar la Borussia Dortmund și ambasador Terre des hommes

0
“Iubesc să lucrez și să mă joc cu copiii. Sunt fericit când reușesc să îi fac să zâmbească. Vreau să mă implic și să sprijin copiii să crească într-un mediu sigur și protejat.”, declară Roman Bürki, portar la echipa germană Borussia Dortmund și ambasador al Fundației Terre des hommes.

Fotbalistul Roman Bürki va veni în București între 22-24 mai într-o vizită la Fundația Terre des hommes pentru a susține proiectele fundației și pentru a evidenția nevoia de protecție și de promovare a drepturile copiilor în sport și în special în fotbal.

Fundația Terre des hommes România în parteneriat cu Federația Română de Fotbal vă invită la dezbaterea și conferința de presă despre Siguranța Copiilor în Sport la care va participa fotbalistul Roman Bürki, ambasadorul Terre des hommes. Întâlnirea este organizată în cadrul seminarului de leadership sportiv Youth Council, inițiat de către Federația Română de Fotbal.

Evenimentul va avea loc în data de 23 mai 2019, începând cu ora 16:00 la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, Șoseaua București-Târgoviște nr. 3.

La eveniment vor vorbi:
– Roman Bürki – fotbalist și portar la echipa de fotbal Borussia Dortmund și ambasador al Fundației Terre des hommes,
– Tincuța Apăteanu – Director adjunct al Fundației Terre des hommes România,
– Diana Pirciu – Manager de responsabilitate socială al Federației Române de Fotbal.

Terre des hommes dorește să evidențeze nevoia de protecție și drepturile copiilor în sport și sprijină organizațiile sportive care doresc să schimbe acest aspect și să își întărească sistemul de protecție a copiilor în sport.

Evenimentul va fi urmat de un meci de fotbal amical între fotbaliști seniori și juniori de la Federația Română de Fotbal împreună cu Roman Bürki.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.