Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Rockabella lansează un nou single si ne provoacă la un experiment de artă colectivă

0

Marți, 22 Septembrie, pe terasa Expirat Halele Carol din București, în cadrul Backyard Acoustic Season, Rockabella lansează noul single “Năluca” și ne provoacă la un experiment de artă colectivă.

Cu toții suntem creativi și cu toții avem nevoie de artă în viața noastră. Noul cântec „Năluca” este despre nevoia halucinantă de a evada și de a ne simți din nou vii, o dorință pe care într-o formă sau alta am trăit-o cu toții cel puțin o data.

Hai să colorăm împreună Năluca și să arătăm lumii că arta ne dă glas, ne vindecă și ne apropie!
În club va fi amplasată o imensă pagină de colorat, inspirată de artwork-ul piesei “Năluca” iar, la intrare, fiecare dintre voi veți primi o cariocă. Cu această cariocă veți putea colora o parte a tabloului, desena sau scrie orice vă puteți imagina. Sky’s the limit!
La finalul concertului vom avea o operă de artă colectivă, un colaj cu fragmente din imaginația și creativitatea fiecăruia dintre noi, un tablou creat împreună. Cine dorește să ia acasă lucrarea va putea participa la o licitație secretă, iar banii strânși din donații vor fi redirecționați către fundația Leaders.
Perioada de licitație este de o săptămână începând cu seara evenimentului, urmând ca Miercuri, 30 Septembrie, să anunțăm cine va primi tabloul.
Despre Fundația LEADERS
Fundația LEADERS este un accelerator de experiențe și inspirație: declanșăm potențialul tinerilor și formăm lideri responsabili și vizionari, începând cu anul 2000. Susținem oamenii cu valori și principii și ne dorim ca prin programele noastre să desăvârșim procesul de formare a liderilor.
Despre Rockabella
Rockabella îmbină influențe art-rock, alternative și indie-pop cu inserții de neașteptat, în cântece-poveste despre momentele care ne transformă.
Din componența trupei fac parte Teodora Moroșanu – voce, Andrei Ilie – tobe, Bogdan Diaconeasa – bass și Ștefan Mustață – chitară.
Mai multe despre Rockabella:

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.