Robochallenge, cel mai mare concurs de robotică din ţară îşi deschide din nou porţile

0

Cel mai mare concurs de robotică din ţară îşi deschide din nou porţile pentru tinerii pasionaţi de acest domeniu, în data de 30 Aprilie 2014!

Robochallenge 2014 – Etapa Locală te invită să îti aduni echipa, să construiţi cel mai rapid şi puternic robot şi aveţi şansa să primiţi marele premiu la cel puţin una din cele 6 probe disponibile în concurs: Line Follower Enhanced, Labirint, Robo Fotbal, Micro, Mini şi Mega Sumo.
Înscrierile se fac la adresa: robochallenge.ro

Detalii despre regulament şi concurs:
www.robochallenge.ro

robochallenge

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează