Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Roaba de cultura se deschide cu Vinyl, Rum, Tapas & Wine

0

Roaba de cultura se redeschide pentru cel de-al saselea an consecutiv

Dupa cinci ani de proiect si peste 500.000 de oameni frumosi care au avut acces la o alternativa gratuita de petrecere a timpului liber, Roaba de cultura, proiect dezvoltat de Asociaţia Green Revolution, da startul sezonului 2016 cu o multime de propuneri inovatoare.

Afis RDC 2016
Anul acesta, pajistea Roabei va fi dedicata culturii urbane, neconventionalului si demonstratiilor live, iar publicul va fi provocat la o serie de activitati artistice inedite, reprezentatii multiculturale, demonstratii sportive, concerte, filme si spectacole de teatru.

Roaba de Cultura pregateste activitati diverse, surprize colorate, concursuri si activitati antrenante: ateliere de dezvoltare personala pentru cei mici si cei mari, sesiuni de citit povesti, jocuri distractive si dezbateri urbane, seri de film si concerte in aer aer liber. Mai mult decat atat, publicul larg va putea participa la workshopuri culinare, iar persoanele cu multa energie vor fi invitati sa faca sport.

“Pentru al saselea an consecutiv, reinnoim invitatia transmisa bucurestenilor de a se apropia de natura, de cultura prin proiectul “Roaba de cultura”, o oaza de liniste si buna dispozitie cu acte in regula, unde veti descoperi activitati dintre cele mai diverse: muzica, sport, workshop-uri si activitati de dezvoltare personala, teatru, fotografie, film. Va asteptam in numar tot mai mare pentru a va bucura de un festival al culturii in natura, din primavara pana toamna tarziu”, a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Primul weekend de activitati se deschide cu un concept special: Vinyl, Rum, Tapas & Wine, un eveniment de doua zile cu muzica de calitate, vin bun si activitati pentru toate gusturile. Va dam intalnire incepand cu ora 11:00 sa stam la povesti, sa socializam, sa ne bucuram de muzica live si sa descoperim muzica adusa de DJ si maestri colectionari de viniluri.

Printre activitatile din program, enumeram:

– Workshop-uri cu Creativa Arts
– Jocuri: badmiton, volei
– Vnzare de viniluri
– Workshop de tatuaje
– Pauza de cafea cu Steam
– Tapas, pranz & cina cu Chez Elvire
Ambianta va fi intretinuta sambata cu :
– Groovbert jam session
– Groove Hug live (facebook.com/GrooveHug)
– UFe (soundcloud.com/ufe)
– Rammon (mixcloud.com/RammonID)
– Ciprian Marc
– VRTW VA
Duminica, 22 mai :

– Jazú live (facebook.com/jazumusic)
– Kosmic Blues live (facebook.com/kosmic.blues.music)
– Tzuc (soundcloud.com/tzucman)
– Alt Om (facebook.com/altom.ro)
– Bully (mixcloud.com/djbullyro)
– Ciprian Marc

Proiectul Roaba de cultura este dezvoltat de Asociatia Green Revolution, cu sprijinul ALPAB (Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti) si se desfasoara in perioada 21 mai – 24 septembrie. Accesul in zona Roabei de cultura este liber sapte zile pe saptamana si beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit.

Despre Green Revolution

Green Revolution, fondata in martie 2009, este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde. GreenRevolution dezvolta proiecte variate, care promoveaza si sprijina: educatia ecologica si respectul fata de mediul inconjurator, colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje, mijloacele si solutiile de transport ecologice si economice, adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu in randul autoritatilor si companiilor private si de stat.

Programul saptamanal: www.greenrevolution.ro; https://www.facebook.com/roabadecultura

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.