Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Roaba de Cultura este in acest weekend in doua locuri! Ghici unde! :)

0

Green Revolution are placerea sa va anunte ca in acest weekend Roaba de cultura va fi in doua locuri deodata.

Stiti deja ca ne place sa aducem cultura acolo unde sunt oamenii. Ei bine, saptamana aceasta Roaba de cultura va fi in doua locuri: in Herastrau, asa cum v-am obisnuit, si in Cismigiu, la Festivalul International de Folclor.

 

In Herastrau, incepem weekendul in forta, vineri seara pe racoare, cu Strenght Cardio by World Class, avand-o ca instructor pe Roxana Chiperi.

Sambata dimineata, ora 10:00, ne relaxam in cadrul unui curs de Yoga adus de World Class Romania si sustinut de Ana Cordea Cultura iar pe seara, intre 18:00 si 20:00 pe pajistea Roabei de cultura va avea loc un atelier creativ – consum zero, unde vom invata cum sa consumam mai putine resurse.

Seara se va incheia cu un Concert de Jazz – Piano and I cu Alexandra Potanga incepand cu orele 20:00.

Chiar daca duminica este ultima zi din weekend, vom zambi participand la un Atelier de optimism intre orele 18:00 si 19:00 iar mai apoi trupa Hai Hui pune in scena o piesa de teatru de papusi (19:00-19:50). Tot cu teatru vom continua si de la orele 20:30, cu un spectacol de improvizatie sustinut de trupa Freeze.

In Cismigiu, Primaria Municipiului Bucuresti prin CreArT – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti organizeaza Festivalul International de Folclor.

Roaba va face popas acolo de vineri dupa-amiaza cu doua ateliere: de la ora 16:00 “Refoloseste si recicleaza” iar de la ora 18:00 “Gimnastica energetica”. Sambata si duminica, de la ora 12:00 ii invatam pe cei mici sa deseneze, iar dupa-amiaza reluam atelierele de reciclare si de gimnastica.

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.