Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Roaba de Cultură dă startul înscrierilor la sesiunile de Open Stage

0

La început de sezon, Roaba de Cultură dă startul înscrierilor la sesiunile de Open Stage, un concept nou pentru tinerii artiști care-și doresc să performeze în fața unui public cât mai divers. Ne dorim ca prin acest concept să facem posibilă promovarea artiștilor amatori și profesioniști și să oferim publicului timp de calitate pe care-l pot petrece pe pajiștea din parcul Herăstrău.

Vizual Open Stage 5

Open Stage-ul ne dorim să inlocuiască clasicele jam session-urile cu o abordare fresh și să scoată în lumina reflectoarelor tinerele talente, care vor interpreta diferite genuri muzicale precum: grunge, pop-rock, indie, eclectic, rock, alternative-rock, blues-rock, funk rock, jazz, electro jazz, experimental, electro blues, blues. Open Stage va oferi, astfel, experiențe interesante, cu trupe de orientari muzicale diverse.

“Dorim să imprimăm Roabei de Cultură o voce distinctă, o semnatură personală prin evenimente de foarte bună calitate, oferite gratuit, într-un demers de promovare a educației prin cultură”, a declarat Raluca Fișer, președinte Asociația Green Revolution.

În cadrul concursului de prestații live ce se va desfășura în perioada 1 iunie – 30 august, formațiile inscrise vor susține un recital de minimum 40 minute și maximum 60 minute, urmând să fie evaluate pentru calitatea interpretării, originalitate și prezență scenică. Mecanismul prin care aceștia vor fi evaluați contă în 50% votul publicului și 50% notele acordate de membrii juriului, iar clasamentul va fi făcut public.

Înscrierea în concurs se face prin completarea formularului online disponibil la această adresă până la data de 15 mai 2017 și prin trimiterea unei înregistrări video reprezentative pentru formație. Piesa trimisă trebuie să fie compoziție proprie și să fie interpretată live. Candidații acceptați vor primi confirmarea înscrierii în competiție, respectiv invitaţia oficială de participare la concurs până la data de 20 mai 2017.

Despre Roaba de Cultură

Roaba de Cultură este un proiect multifuncțional, dezvoltat de Asociația Green Revolution. Proiectul a fost gândit ca o alternativă gratuită de petrecere a timpului liber, o oază de relaxare și cultură, creată pentru a te binedispune la fiecare sfârșit de saptamană. Programul « Roabei de Cultură » oferă activități în aer liber, concerte, ateliere creative, diverse activități sportive, lectură, proiecții de filme, dar și activităti dedicate copiilor, familiei, alternative construite pentru o comunitate cu oportunități culturale nenumărate.

Despre Green Revolution

Green Revolution, fondata in martie 2009, este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde. GreenRevolution dezvolta proiecte variate, care promoveaza si sprijina: educatia ecologica si respectul fata de mediul inconjurator, colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje, mijloacele si solutiile de transport ecologice si economice, adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu in randul autoritatilor si companiilor private si de stat.

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.