Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

RIUF | 8000 de programe de studiu la cel mai mare eveniment educational din Europa de Sud si de Est

0

Peste 8000 de programe de licenţă, masterat şi doctorat la cel mai mare eveniment educaţional din Europa de Sud şi Est

În acest sfârșit de săptămână, pe 17-18 martie, la Sala Palatului din București are loc ediţia cu numărul 22 RIUF-Romanian International University Fair. Cel mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud-Est aduce în atenția vizitatorilor informații despre peste 8000 de programe de studiu de la nivel licență, masterat și doctorat de la peste 100 de universități și instituții educaționale din peste 18 țări. În plus, cei interesați de alternative educaționale pot participa la o nouă ediție a conferinței RIUF YouForum, unde vor avea ocazia să interacționeze cu specialiști din diferite domenii de activitate din România.

Cel mai mare număr de universități și instituții educaționale la un eveniment educațional din România

Cea de-a 22-a ediție RIUF aduce pentru vizitatori cel mai mare număr de țări reprezentate la un eveniment educațional din România. Pe 17-18 martie aceștia vor putea afla informații în premieră despre programe de studiu, condiții de admitere, taxe, burse sau oportunități de dezvoltare direct de la cele peste 100 de universități și instituții educaționale din peste 18 țări printre care și Singapore, Grecia, Italia, Danemarca, Suedia, România sau Letonia. Cei interesați să studieze în țările nordice vor avea ocazia să afle detalii despre sistemul gratuit de educație din Danemarca, Norvegia și Suedia direct de la reprezentanții University of Southern Denmark, BI Norwegian Business School sau Jönköping University. Mai mult decât atât, vizitatorii vor putea afla informații despre taxele mici de studiu din Germania, Grecia sau Franța și vor putea interacționa cu reprezentanți ai universităților de top din lume din Marea Britanie și Olanda.

Peste 35 de sesiuni, ateliere practice și prezentări ale universităților la Sala Palatului

Prin intermediul conferinței RIUF YouForum tinerii pot afla ce carieră sau program de studiu li se potrivește, inspirându-se de la cei peste 45 de invitați. Mai mult decât atât, aceștia pot participa la 20 de prezentări ale universităților și ale programelor de studiu din România și din străinătate și pot interacționa direct cu reprezentanții celor mai bune universități din lume. RIUF YouForum include sesiuni de discuții și ateliere practice cu oamenii din spatele celor mai apreciate branduri din România, printre care se numără și Hyperliteratura, Renault, HaHaHa Production, Teach for Romania sau Ideo Ideis.

Andreea Esca, George Buhnici (I like IT), Bogdan Badea (eJobs), Monica Felea (Divan Film Festival) şi George Andreescu (Gojira) sunt printre invitații conferinței RIUF YouForum București.

În cadrul sesiunilor de discuții, invitații urmăresc să ofere exemple personale prin care să motiveze tinerii în alegerile lor viitoare. Andreea Esca, George Buhnici (I like IT), Bogdan Badea (eJobs), George Andreescu (Gojira) sunt doar o parte din cei peste 45 de invitați prezenți pe 17-18 martie la cea de-a patra ediție RIUF YouForum din București.

Sesiunile de discuții vor pune accent pe educație, oportunități pentru tinerii până în 24 de ani, joburi de succes și tehnologie, în timp ce, atelierele urmăresc să învețe tinerii cum să realizeze un CV remarcabil, cum să folosească rețelele de socializare în avantajul lor, ce înseamnă marketingul online și cum să își dezvolte creativitatea, IT, cum poţi aplica la o universitate în străinătate sau criminologie.

Pentru a participa la RIUF, cei interesați sunt încurajați să intre pe www.riuf.ro și să completeze formularul de înregistrare. Mai mult decât atât, pot consulta programul conferinței și își pot rezerva locul la sesiunea sau atelierul dorit.

Cei care nu pot ajunge în Bucureşti în acest weekend sunt aşteptaţi la ediţiile RIUF din Cluj-Napoca, pe 20 martie, la Sala Polivalentă, Iași, pe 22 martie, la Palas Congress Hall și Brașov pe 24 martie, la Brașov Business Park.

Despre Grupul Educativa

EDUCATIVA este un grup de organizații non-guvernamentale și companii ce dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără serviciile de consiliere educațională EDMUNDO, UNIVERSALIO și EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro și platforma centralizată de înscriere la universități din România, AdmitereOnline.ro.

Despre autor

avatar

EDUCATIVA este un grup de întreprinderi sociale (organizații non-guvernamentale și companii) ce oferă tinerilor români oportunități de dezvoltare personală și profesională printr-o gamă largă de proiecte și servicii educaționale. Principalele proiecte marca EDUCATIVA sunt: RIUF – Romanian International University Fair, cel mai mare târg de universităţi din România; EDMUNDO – serviciul gratuit de consiliere pentru studii în străinătate; UNIVERSALIO – serviciu de consiliere pentru orice universitate din lume în limba engleză, franceză și germană; REVIRO– oferă oportunități de carieră interesante și atractive tinerilor români cu experiență academică și/sau profesională în străinătate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.