Rezervă-ţi un loc la Literatura Rulează # 3

0

Rezervă-ţi un loc pentru o seară de groază la Literatura Rulează

Iată că a venit vreme înscrierilor pentru ultima ediţie Literatura Ruleazădin acest an! După cum v-am obişnuit, cele trei săptămâni în care aţi putut citi cartea aleasă de noi, au trecut, iar acum a venit momentul să vă testăm cunoştinţele.

Rezervă-ţi un loc pentru o seară de groază la Literatura Rulează

Dacă ne vei demonstra că eşti un mare fan Stephen King, că ai reuşit să citeşti o partea, sau chiar toată cartea aleasă de noi, dau pur şi simplu îţi doreşti să petreci o seară “de groază” alături de noi, vei avea şansa de a ocupa un loc în Literat Caffe.

Romanul ales de noi pentru cea de-a treia ediţie Literatura Rulează este “Shining“, de Stephen King, iar acum te vom lăsa să te înscrii pe formularul de mai jos, nu înainte de a mai face două mici precizări.

Avem puse la dispoziţie doar 20 de locuri pentru această ediţie. Prioritate vor avea cei care au citit cartea, dar chiar şi aşa, sinceritatea e la loc de cinste şi preferăm să ştim dacă ai citit, sau doar îţi doreşti foarte mult să ni te alături sâmbătă. Mai trebuie să ştii că, după ce se ocupă cele 20 de locuri din cafenea, ne rezervăm dreptul de a opri înscrierile.

Şiiii, dacă ai decis să vii în grup, trebuie să îi rogi pe toţi prietenii tăi să se înscrie pe formularul de mai jos. Dacă nu se vor înscrie, riscă să ajungă la eveniment şi să nu aibă locuri rezervate, astfel încât vor ajunge să stea… în picioare. De aceea, subliniez că este important ca fiecare doritor să se înscrie şi să răspundă la întrebările de mai jos.

 

Sursa si mai multe informatii pe amdoar18ani.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează