Revista BeWhere! s-a lansat oficial!

0

Revista BeWhere! s-a lansat oficial vineri, 9 martie, pe scena Teatrului National din Bucuresti.

Lansarea a marcat sase luni de la aparitia pe piata bucuresteana si a anuntat o schimbare de strategie a revistei. Incepand din luna martie BeWhere! se distribuie nu doar in Bucuresti, ci si la nivel national in peste 50 de orase.

Conceptul evenimentului a mizat pe o conventie teatrala, insa invitatilor nu li s-a propus un spectacol de teatru. Dupa filmul de prezentare a echipei si discursul oficial, logica a fost inversata prin joc si schimbare de perspectiva, toti spectatorii fiind invitati pe Scena Mare pentru a deveni actori ai vietii orasului.

Printre cei aproape 400 de invitati care au participat la eveniment s-au numarat: Mihai Chirilov, Marius Chivu, Marius Constantinescu, Gabriela Massaci, Voicu Radescu, Adina Rosetti, Ada si Alexandru Solomon, Camelia Vacaru, reprezentanti ai presei si ai institutiilor de cultura din Bucuresti. Fotografii puteti vedea aici.

De sase luni BeWhere! isi propune sa ofere raspunsuri pertinente la intrebarea ”unde iesim in oras?”. Prin cele 80 de pagini ale revistei (si prin intermediul site-ului www.bewhere.ro) va adresam, luna de luna, un indemn: BeWhere the city is! … fie ca sunteti pasionati de film, de teatru, fie ca vorbim despre cele mai bune concerte sau despre localuri nou deschise. Editorii BeWhere! sunt specialisti pe fiecare domeniu in parte, si v-au obisnuit cu dosare tematice, cu interviuri, cu recenzii si cronici avizate, cu recomandari si editoriale axate pe viata Bucurestiului. Editia aniversara de martie va propune sa vedeti viata orasului in alb si negru. Am ales aceasta metafora „vizuala” atat pentru a surprinde cateva dintre tendintele artelor in acest moment, dar mai ales pentru a ne dezvalui pozitia editoriala, scrisa negru pe alb.

Echipa BeWhere!

Stela Nadoleanu, Redactor-Sef

Anca Negoita, Redactor-Sef Adjunct

 

Liliana Trinca, Art Director

Mihai Priboi, Director General

Aura Clara Marinescu, Editor Oras

Patricia Marinescu, Editor Muzica

Ileana Birsan, Editor Film

Cristiana Gavrila, Editor Teatru

Ema Stere, Editor Carte

Igor Mocanu, Editor Arta

Florin Barbu, Editor Localuri

Teodor Duna, Editor Text

Adi Bulboaca, Editor Foto

Ionut Constantinescu, Content manager

 

 

Multumim Teatrului National si d-lui Director Ion Caramitru pentru amabilitatea de a ne fi gazduit, precum si sponsorilor si partenerilor nostri: Apa Nova, Borsec, Pernod Ricard (prin brandurile Jameson si Absolut Vodka), F64 admosfera. Multumim pentru sprijin si

increderea acordata postului de radio Guerrilla precum si insitutiilor si Institutelor Culturale din Bucuresti cu care colaboram deja de jumatate de an. Multumim, cu aceasta ocazie, tuturor celor care ne-au fost alaturi vineri si tuturor celor care ne citesc!

Revista BeWhere! apare in prima joi a lunii. Se tipareste pe hartie mata, intr-un tiraj de 15.000 de exemplare. Se distribuie in Bucuresti si in tara prin retelele InMedio si Relay, Hiparion, precum si in librariile Anthony Frost, Bastilia, Carturesti, Dalles, Diverta, Eminescu si Humanitas la pretul de 8 lei.

Abonamente pe www.bewhere.ro, prin Zirkon Media sau Interpress Sport la pretul de 35 lei/6 luni; 70 lei/12 luni.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează