Retrospectiva Timishort, ICR Bucuresti, 30 octombrie ’09

0

Eveniment: 6 filme premiate la TimiShort 2009
Tip de eveniment: Movie/TV Night
Începe la: 30 octombrie la 18:30
Se termină la: 30 octombrie la 21:30
Unde: Institutul Cultural Roman
foto-timishortInstitutul Cultural Român vă invită la Retrospectiva primei ediţii a Festivalului Internaţional de Scurtmetraj TIMISHORT. Cu acest prilej vor fi proiectate cele şase scurtmetraje câştigătoare:

Havet (Marea), regia Jöns Jönsson – premiul pentru cel mai bun film
Goleshovo, regia Ilian Metev – premiul pentru regie
Nunta lui Oli, regia Tudor Jurgiu – premiul pentru scenariu
Haze (Negura), regia Anthony Chen – premiul pentru imagine
12 Notes Down (12 note mai jos), regia Andreas Koefoedi – premiul special TimiShort
Love Lost (Iubire pierdută), regia Leonard Lai Yok Wai – premiul special TimiShort

Filmele vor fi prezentate de Paul Negoescu, director artistic al Festivalului Internaţional de Scurtmetraj TIMISHORT şi de Andrei Gorzo, director artistic al Festivalului Internaţional de Scurt şi Mediu Metraj Next.

Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile.
Pentru mai multe detalii, vizitaţi icr.ro/timishort2009

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează