Retrospectiva Timishort, ICR Bucuresti, 30 octombrie ’09

0

Eveniment: 6 filme premiate la TimiShort 2009
Tip de eveniment: Movie/TV Night
Începe la: 30 octombrie la 18:30
Se termină la: 30 octombrie la 21:30
Unde: Institutul Cultural Roman
foto-timishortInstitutul Cultural Român vă invită la Retrospectiva primei ediţii a Festivalului Internaţional de Scurtmetraj TIMISHORT. Cu acest prilej vor fi proiectate cele şase scurtmetraje câştigătoare:

Havet (Marea), regia Jöns Jönsson – premiul pentru cel mai bun film
Goleshovo, regia Ilian Metev – premiul pentru regie
Nunta lui Oli, regia Tudor Jurgiu – premiul pentru scenariu
Haze (Negura), regia Anthony Chen – premiul pentru imagine
12 Notes Down (12 note mai jos), regia Andreas Koefoedi – premiul special TimiShort
Love Lost (Iubire pierdută), regia Leonard Lai Yok Wai – premiul special TimiShort

Filmele vor fi prezentate de Paul Negoescu, director artistic al Festivalului Internaţional de Scurtmetraj TIMISHORT şi de Andrei Gorzo, director artistic al Festivalului Internaţional de Scurt şi Mediu Metraj Next.

Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile.
Pentru mai multe detalii, vizitaţi icr.ro/timishort2009

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează