Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Retromobil Club România organizează ediția a Xa a expoziției Antebellum

0

 Retromobil Club România organizează expoziția Antebellum în cadrul căreia vor fi expuse vehicule istorice fabricate înainte de 1945. Evenimentul va avea loc duminică, 18 mai, între orele 10:00-12:00, în Parcul Carol. În avanpremieră,  ediția a Xa a Antebellum va fi prefațată de o expoziție organizată cu o seară înainte (sâmbătă, 17 mai), în colaborare cu Fundația Löwendal în cadrul manifestării ”Noaptea Muzeelor”.

Afis - Antebellum

Expoziția Antebellum – duminică, 18 mai

Antebellum a ajuns la cea de-a X-a ediție organizată de Retromobil Club România. La evenimentul din Parcul Carol vor participa 25 de automobile și motociclete, astfel că vizitatorii vor putea admira modele fabricate de mărci astăzi dispărute, precum Aero, Wanderer, NSU, Hanomag, Nash, Plymouth.

”Modelele automobilelor, ce vor fi expuse în cadrul celei de-a X-a ediții Antebellum, sunt unice și sunt adevărate piese de colecție de care vizitatorii sunt foarte interesați de fiecare dată când avem ocazia să le expunem. Totodată, suntem încântați că Retromobil Club România participă pentru prima oară la Noaptea Muzeelor și suntem siguri că mașinile expuse în capitală vor atrage iubitorii de cultură, istorie și știință ce vor cutreiera străzile Bucureștiului sâmbătă seară.”, a declarat Bogdan Coconoiu, Președintele Retromobil Club România.

Antebellum @Noaptea Muzeelor – sâmbătă, 17 mai

Evenimentul va fi prefațat de o expoziție organizată în cadrul manifestării ”Noaptea Muzeelor”, în colaborare cu Fundația Löwendal. Astfel, sâmbătă, 17 mai, în intervalul 18:00 – 02:00, vor fi expuse 5 automobile în curtea fundației situată în Piața Gheorghe Catacuzino din capitală.

Ediția anterioară a expoziției Antebellum a avut loc anul trecut, la Mall Vitan, printre mașinile cu parfum interbelic fiind expuse și mărci existente și astăzi precum Ford, Fiat, Skoda sau Chevrolet.

Sponsor principal: Allianz Țiriac

——————————————————————————————————————

Asociația națională a posesorilor și restauratorilor de vehicule istorice, RETROMOBIL CLUB ROMANIA (R.C.R.), a luat ființă în primăvara anului 1998. 21 de pasionați de vehicule istorice s-au reunit la București și au hotărât fondarea unei asociații, care să fie organizată și să funcționeze dupa principiile grupărilor similare din țările cu tradiție în domeniu. În prezent R.C.R. are 650 de membri din întreaga țară.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.