Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Retro Película: Neruda | proiecție de film din America Latină

0

31 octombrie 2017, orele 20.00, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, in Piata Romana)

FB: https://www.facebook.com/events/303271016823706/

* Bilete: Participarea la proiectie se face prin achizitionarea de bilete ( 10 ron) la fata locului sau online aici https://eventbook.ro/film/bilete-retropelicula-neruda

_____Retro Pelicula: proiectii de filme oferite de Festivalul Pelicula_____

O parte din filmele din America Latină prezentate la Película nu au putut fi văzute de toți cei care și-au dorit asta. O parte din filmele din America Latină pe care ni le-am dorit în program, nu au putut fi programate.

În colaborare cu gazda noastră, Journey Pub, încercăm să vă oferim lunar o proiecție a unui film din America Latină.

Primul dintre ele este:
NERUDA (107’) – Chile, Argentina
Biografic / Drama
Regia: Pablo Larraín
Cu: Gael García Bernal, Luis Gnecco, Mercedes Morán
Distribuitor: Independența Film
Sinopsis RO: La începutul Războiului Rece senatorul și poetul Pablo Neruda este urmărit de șeful poliției – Peluchonneau. Nereușind să fugă din țară, Neruda se ascunde și devine un simbol al libertății în Chile și în Europa.
Sinopsis ENG: At the start of the Cold War, subversive Chilean senator and poet Pablo Neruda is pursued by police prefect Oscar Peluchonneau. Unable to flee the country, Neruda goes into hiding and becomes a symbol of liberty at home and in Europe.

Biletele pot fi achizitionate de aici: https://eventbook.ro/film/bilete-retropelicula-neruda

Parteneri media: Radio Romania Cultural prin emisiunea Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla, RomaniaPozitiva, Filme-carti.ro, PierdutPrinLume, Munteanu, Literaturapetocuri.ro, Mamapetoc.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.