Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

RETRO LANSARE COOPERATIVA GUSTI 7 iulie 2021, ora 18.30, Sala Media

0

Cooperativa Gusti profită sălbatic de noile măsuri de relaxare și își invită prietenii și iubitorii de istorie recentă neconvențională la o conversație animată cu toate cărțile pe masă. Și o revistă. 

Evenimentul va avea loc exact unde trebuie și când este mai bine, cu invitați pe măsură. Adică: la Muzeul Naţional al Țăranului Român, Sala Media pe 7 iulie 2021, de la ora: 18:30.

Cu participarea: Valentin Ajder, Ionuț Butoi, Corina Doboș, Ioana Fruntelată, Doina Jela, Alina Juravle, Paul Marinescu, Ioana Popescu, Cristian Preda, Zoltán Rostás, Daniela RovențaFrumușani, Florentina Țone, Theodora-Eliza Văcărescu.

Discuțiile se vor axa pe următoarele titluri: 

Marginal și experimental. Cooperativa Gusti: două decenii de cercetare în istoria sociologiei (Eikon, 2020); 

In Honorem Sanda Golopenția (Spandugino, 2020); 

Dimitrie Gusti. O bibliografie a receptării (Unibuc, 2020); 

Rediscovering Eastern-European Universities. Perspectives from the interwar period (Pro Universitaria, 2020); 

Scrisori inedite adresate lui Dimitrie Gusti (Creator, 2020); 

Condamnare, marginalizare și supraviețuire în regimul comunist. Școala Gustiană după 23 august 1944 (Cartier, 2021); 

Revista Transilvania (nr. 2-3, 2020, dedicat campaniei monografice din Drăguș).

Intrarea este liberă.

Parteneri media ai MNȚR: Radio România, Radio România Actualități, Radio România Cultural, Radio România Internațional, RFI România, Historia, Igloo, Arhitectura, Observator Cultural, Infinitezimal, Ziarul Lumina, LiterNet.ro, www.agerpres.ro, www.ordineazilei.ro, www.modernism.ro, propagarta.ro, www.matricea.ro, www.promenada-culturala.ro, www.daciccool.ro, www.gokid.ro, www.onlinegallery.ro, www.cooperativaurbană.ro, www.accmediachannel.ro, revistapatronatuluiroman.ro, www.iqool.ro, www.Financiarul.ro, www.News24.ro, Terra Magazin.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.