Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Rețetă pentru conservarea sentimentului de vară

0

Am amânat momentul cât am putut, dar acum trebuie să recunoaștem că atunci când vorbim despre vară, privim în urma noastră. Căci a trecut. Dar asta nu înseamnă decât că am așezat-o în sertarul cu amintiri parfumate, stropite de spuma mării și albite de soare, mult, mult soare.

retete vara

Și, ca să păstrăm ce-i mai frumos din senzația de vară și vacanță cu zile lungi și experiențe inedite la orizont, Fundația Calea Victoriei vă propune o rețetă infailibilă ce vă va ajuta să conservați emoțiile frumoase până vara viitoare. Alegeți cu încredere oricare dintre cursurile care vă fac bine, veniți cu inima deschisă la fiecare întâlnire, nu vă feriți să puneți întrebări și să vă împrieteniți cu colegii de grupă, iar gândurile bune și zâmbetul pe buze se vor instala numaidecât. Uite ce-au preparat pentru voi:

Armonie în cuplu
Timpul trece mereu în favoarea voastră, pentru că fiecare anotimp vă aduce noi amintiri împreună. Nimic nu se compară cu a depăna povești despre experiențele trăite în cuplu. Pentru a te bucura pe deplin de prezența partenerului pe care l-ai ales, dar și pentru a-ți lămuri unele lucruri despre propriile așteptări și atitudini, descoperă la acest curs cum să atingi și păstrezi liniștea casei tale.
Cum construim armonia în cuplu? Atelier de autocunoaştere şi comunicare, din 22 septembrie

Machiaj
Cât de frumoasă te-ai simțit vara asta și ce noutăți te tentează să încerci? Probabil ești nerăbdătoare să afli care sunt tendințele noului sezon în materie de make-up. E foarte important să descoperi cum să le adaptezi la propriile trăsături. Vino la cursul de machiaj să vezi ce trend ți se potrivește cel mai bine, dar și tips & tricks ca să arăți mereu odihnită ca-n vacanță.
Curs practic de Machiaj, în 22 şi 29 septembrie

Cosmetică naturală
Fiecare sezon vine cu ingrediente naturale benefice pentru îngrijirea trupului. Învață să le combini și să le folosești în creme de corp, creme de față, balsam de buze și chiar parfum solid. Produsele de îngrijire personală te acompaniază tot timpul anului și sunt gândite să îți ofere tot ce e mai bun în natură. Știi cum sunt făcute?
Atelier de Cosmetică naturală, în 23 septembrie

Happy@Home
Atunci când temperatura scade ușor, ușor, parcă ne place să petrecem din ce în ce mai mult timp acasă, în locul cel mai apropiat nouă. De aceea nu e important doar să avem o locuință practică și funcțională, ci și să fie un loc după sufletul nostru, care să ne reflecte personalitatea și pasiunile.
Happy@Home – Cum să fii fericit în casa ta, din 30 septembrie

Înscrierile se fac pe contact@victoriei.ro. Toate cursurile au loc la sediul fundației, pe strada Popa Soare, la numărul 40.


Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori. Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.