Rețeaua de sănătate Regina Maria sprijină victimele tragediei de la Colectiv

0

Rețeaua de sănătate Regina Maria continuă să sprijine victimele tragediei de la Colectiv și pune la dispoziție toate resursele de care dispune.

regina maria

O echipă medicală de urgență dedicată acestei situații stă la dispoziție la numărul de telefon 0722 456 711 și le oferă gratuit tuturor celor care au nevoie îngrijire medicală și tratament, consultații în ambulatoriu, medicamente și materiale sanitare și consiliere psihologică. Îi rugăm pe toți cei care au nevoie de ajutor să ne apeleze fără nicio rezervă.

De asemenea, oferim spitalelor publice care au în îngrijire răniți, toate materialele sanitare de care va fi nevoie, pe toată perioada tratamentului.

Echipa Rețelei de sănătate Regina Maria

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează