Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Respect pentru diversitate, British Council, Bucuresti, 26-28 octombrie ’09

0

RESPECT PENTRU DIVERSITATE, CURS DE FORMARE BUCUREŞTI, 26 – 28 OCTOMBRIE 2009
logo3British Council organizeaza la Bucuresti in perioada 26 – 28 octombrie, un curs de formare in cadrul proiectului Respect pentru Diversitate.Scopul acestui proiect este imbunatatirea cunostintelor legate de diversitate si sanse egale ale tinerilor din Romania prin:

1. Dezvoltarea competentelor organizatiilor neguvernamentale de tineret care lucreaza sau intentioneaza sa lucreze in domeniul diversitatii si sanselor egale;

2. Imbunatatirea cunostintelor despre accesarea fondurilor europene disponibile in acest domeniu, in principal prin programul Tineret in Actiune, pentru a dezvolta proiecte internationale sau locale pentru tineri.

Reprezentantii organizatiilor neguvernamentale de tineret active sau care intentioneaza sa lucreze in domeniul diversitatii si sanselor egale pot candida acum pentru a participa la cursul de formare organizat in perioada 26 – 28 octombrie la Bucuresti.

Cei care indeplinesc criteriile de selectie mentionate in formularul de inscriere si doresc sa participe sunt rugati sa completeze formularul de inscriere si sa-l trimita la adresa respectingdiversity (around) britishcouncil.ro pana la data de 16 octombrie 2009. Rezultatele selectiei vor fi comunicate la data de 19 octombrie.
Formularul de inscriere pentru cursul de formare Respect pentru Diversitate se gaseste pe site-ul British Council http://www.britishcouncil.org/ro/romania-events.htm

British Council acopera cheltuielile de masa pe durata cursului. Orice costuri legate de cazare si transport vor trebui suportate de catre participanti.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.