Respect pentru diversitate, British Council, Bucuresti, 26-28 octombrie ’09

0

RESPECT PENTRU DIVERSITATE, CURS DE FORMARE BUCUREŞTI, 26 – 28 OCTOMBRIE 2009
logo3British Council organizeaza la Bucuresti in perioada 26 – 28 octombrie, un curs de formare in cadrul proiectului Respect pentru Diversitate.Scopul acestui proiect este imbunatatirea cunostintelor legate de diversitate si sanse egale ale tinerilor din Romania prin:

1. Dezvoltarea competentelor organizatiilor neguvernamentale de tineret care lucreaza sau intentioneaza sa lucreze in domeniul diversitatii si sanselor egale;

2. Imbunatatirea cunostintelor despre accesarea fondurilor europene disponibile in acest domeniu, in principal prin programul Tineret in Actiune, pentru a dezvolta proiecte internationale sau locale pentru tineri.

Reprezentantii organizatiilor neguvernamentale de tineret active sau care intentioneaza sa lucreze in domeniul diversitatii si sanselor egale pot candida acum pentru a participa la cursul de formare organizat in perioada 26 – 28 octombrie la Bucuresti.

Cei care indeplinesc criteriile de selectie mentionate in formularul de inscriere si doresc sa participe sunt rugati sa completeze formularul de inscriere si sa-l trimita la adresa respectingdiversity (around) britishcouncil.ro pana la data de 16 octombrie 2009. Rezultatele selectiei vor fi comunicate la data de 19 octombrie.
Formularul de inscriere pentru cursul de formare Respect pentru Diversitate se gaseste pe site-ul British Council http://www.britishcouncil.org/ro/romania-events.htm

British Council acopera cheltuielile de masa pe durata cursului. Orice costuri legate de cazare si transport vor trebui suportate de catre participanti.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează