Reprezentaţia piesei de teatru “Câini” @ Alandala

0

Sâmbătă, 6 iunie, Alandala vă invită începând cu ora 17:30 la reprezentaţia piesei de teatru “Câini”.

Suport : 15 RON
Rezervari : 0720 326 925 / 0740 471 901

RVSP: https://www.facebook.com/events/480497862101665/

06.06 - Teatru - Caini

Georg , un tânăr bancher de 30 de ani, locuieşte alături de cei doi câini ai săi, Bob si Rita , într-un apartament micuţ si liniştit. Impreună, ei se simt fericiţi şi veseli până într-o zi, când Georg are de luat o decizie grea, care le va schimba radical viaţa…

regia: Liliana Câmpeanu

cu: Roxana Neagu
Cristi Constantinescu
Bogdan Bran
Andreea Bosneag
Altan Safta-Zecheria

 

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piaţa Romană o luaţi pe Bvd Dacia şi după Institutul Francez faceţi stânga pe Str Aurel Vlaicu.  Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numarul 70 şi o veţi recunoaşte după poarta colorată Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează