Renovarea Centrului Bucurestiului: 14 strazi pietonale, parcare supraetajata, 2 piatete

0

„14 strazi principale vor fi gata in cateva luni de zile”

„Un număr de 14 străzi principale, care fac parte din nucleul centrului istoric, vor fi gata în câteva luni de zile, anunţă primarul Bucureştiului. Autorităţile doresc să lucreze şi la faţadele a 8 clădiri care necesită consolidare. Cele 8 clădiri sunt cu regim de înălţime mic, parter şi etajul unu.

Celelalte mari, blocurile care au nevoie de consolidări, intră în programul de consolidări, împreună cu Ministerul Dezvoltării, care participă cu 70%, iar Primăria Capitalei cu 30%”.

Primăria are planuri şi pentru construirea unei parcări supraetajate, de aproximativ cinci etaje, cu o capacitate de câteva sute de locuri, în zona străzii Franceze. Va fi unul dintre punctele de margine din centrul istoric, după care se intră pietonal.

Există şi un plan pentru amenajarea a 2 piaţete: în zona străzii Şelari şi în faţa Hanului lui Manuc, în Piaţa Sf. Anton.

Sursa: AGERPRES via administratie.ro

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează