Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Rendez-Vous cu Arta – proiectul expozițional al lunii mai

0

Art Out are deosebita plăcere de a vă invita vineri, 15 mai, începând cu ora 19, la vernisajul expoziției de pictură “Rendez-Vous cu Arta” prin intermediul căruia este prezentat publicului cel mai bun proiect expozițional al lunii mai semnat de Laura Lucia Mihalca, unul din tinerii artiști români contemporani. Evenimentul va fi găzduit de către Ceainăria Rendez-Vous Floreasca. (Adresa: Calea Floreasca nr. 102, Bucureşti.)  Expoziţia va fi deschisă în perioada 15 – 28 mai 2015.

afis_laura

Proiectul va prezenta publicului cea mai recentă serie a artistei, o suită de lucrări constituită ca invitaţie către redescoperirea naturii, acum în luna florar. Peisajele sensibile vor deveni un elogiu adus frumuseţii plantelor şi copacilor în floare, a răsăriturilor şi apusurilor de neuitat, a naturilor statice care ne introduc în universul fascinant al ceaiului.

După vernisaj, publicul este aşteptat la o prezentare de ceaiuri, susţinută de Karla Stanciu, PR ceainăria Rendez-Vous. Aceasta declara:

“Într-o societate predominant axată pe pragmatic, respiraţia prin cultură devine o necesitate. Astfel, propunerea de a organiza o expoziţie de pictură, prin colaborare cu Art Out, te reînvie la viaţă, îţi stabileşte noi priorităţi. Evenimentul se anunţă a ne completa nevoile de socializare, nevoia de a îmbrăţişa frumosul şi o vom face cu patimă, asta datorită faptului că lucrările Laurei nu îţi pot inspira decât vibraţie, patos, dăruire, sinestezii de simţuri.

Ne aşteptăm ca la expoziţia ce va avea vernisajul vineri, 15 mai, să degustăm o clipă de linişte în Grădina de Ceai Rendez-Vous, privind cu admiraţie lucrările artistei, să interacţionăm între noi, să uităm de bariere, să ne achiziţionăm picturi, ceaiuri. Evenimentul este un « must >>.  Recomandăm a nu se rata!”

Vernisajul se va încheia cu un concert extraordinar de muzică uşoară din repertoriul internaţional susţinut de Raluca Elena Burlan, una din cele mai promiţătoare voci ale scenei muzicale româneşti actuale.

Vă aşteptăm la cea mai bună expoziţie a lunii, într-un decor încântător – ceainăria Rendez-Vous!

Pagina oficială a evenimentului: https://www.facebook.com/events/632440930223992/.

Laura Lucia Mihalca este unul din cei mai activi tineri artişti români contemporani, fiind o prezenţă constantă pe simezele din Bucureşti şi din ţară.

A absolvit liceul de arte plastice Nicolae Tonitza din Bucureşti, secţia ceramică și a urmat Facultatea de Istoria şi Teoria Artei din cadrul Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti. S-a format ca artist urmând pregătirea profesorului şi artistului Dorel Zaica şi a profesoarei Zamfira Galan, în cadrul Şcolii de muzică şi arte nr.5, Bucureşti.

Lucrările sale au fost expuse în cadrul celor mai prestigioase instituţii de cultură din Bucureşti şi din ţară, aflându-se actualmente în colecţii particulare importante.

Dintre expoziţii, menţionăm: Expoziţia “Steaua Mării”, Biblioteca Naţională a României, Bucureşti, septembrie 2014; Expoziţia “Peisajul unui vis”, Centrul cultural Jean Louis Calderon, Bucureşti, august 2014; Expoziţia de grafică de carte Sinestezii, Muzeul Mihail Sadoveanu, Iaşi, aprilie 2011; Expoziţia de pictură „Vis?ARE”, Biblioteca Metropolitană Mihail Sadoveanu, Bucureşti, noiembrie 2010; Salonul artelor, Elite Proof Art Gallery, Bucureşti, iunie 2011; “Eminescu”- Centrul Cultural Schiller, Bucureşti, 2008.

Pagina oficială de facebook: www.facebook.com/LauraLuciaMihalca.artist

Art Out este o revistă de artă, arhitectură, patrimoniu şi restaurare: www.artout.ro.

Excelent organizator de evenimente şi promotor cultural de excepţie, Art Out s-a remarcat pentru calitatea expoziţiilor organizate, originalitatea abordării itemilor de noutate și crearea unui mediu în care implicarea, prietenia și inițiativa sunt elementele definitorii. Deschizător de drumuri, Art Out încurajează pe cei care simt și trăiesc prin artă și îi dezvoltă prin valorificarea iscusinței pensulei, a peniței și a tastaturii.

Ceainăria Rendez-Vous este o oază de linişte, cu ceaiuri deosebite şi atmosferă de neuitat, povestea acestui concept având o istorie de mai bine de 12 ani. În tot acest timp, ceainăria s-a remarcat prin profesionalism, atenţie la detalii şi orientarea către nevoile şi dorinţele clienţilor. Ceainăria Rendez-Vous a devenit un adevărat loc al dezvăluirilor amoroase, al amiciţiei, al povestirilor cotidiene, al pasiunii despre ceai, al deschiderii sufletului către frumos. În prezent, echipa se mândrește cu o gamă de peste 200 de ceaiuri şi două ceainării Rendez-Vous, ambele în cele mai bune şi accesibile zone ale Capitalei.

Pentru mai multe detalii – website: www.ceainarie.ro.

Pagina oficială de facebook: www.facebook.com/pages/Rendez-Vous-Tea-House/145739922123886?fref=ts.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.