Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Renault sustine Festivalul „Les films de Cannes à Bucarest” /14-200 octombrie 2011

1

Cu o istorie de peste 110 ani ce leagă numele Renault de lumea cinematografică, compania anunta sustinerea Festivalul „Les films de Cannes à Bucarest”, ce va fi organizat pentru a doua oară la Bucuresti în perioada 14 – 20 octombrie 2011.

Timp de 7 zile, la Cinema STUDIO si Noul Cinematograf al Regizorului Roman vor avea loc proiectii ale celor mai importante realizări cinematografice mondiale si nationale: peste 15 filme prezentate si premiate la Festivalul de film de la Cannes 2011, filme românesti selectate sau premiate în cadrul Festivalul de la Cannes în ultimii 10 ani, precum si filme de scurt metraj românesti premiate la Festivalul de la Cannes

LATITUDE, MASINA OFICIALĂ A FESTIVALULUI „LES FILMS DE CANNES A BUCAREST”

Renault Latitude, masina oficială a Festivalului de film de la Cannes 2011, se alătură proiectului local de cultura cinematografica în calitate de masină oficială a Festivalului „Les films de Cannes à Bucarest”.

RENAULT & INDUSTRIA CINEMATOGRAFICA
La nivel mondial Renault este sustinător al mai multor festivaluri si institutii: Festivalul de la Cannes, (Academia de Arte si Tehnici Cinematografice, Premiile César, Noptile de aur ale Filmului de Scurt Metraj), Festivalul de la Deauville, Festivalul de la Alpe d’Huez, Festivalul de la Marrakech, Festivalul de la San Sebastian, Festivalul de la Valladolid) Astfel, în cei peste 110 de ani, mii de automobile Renault au însotit starurile de cinema pe platourile de filmare si pe covorul rosu, în lumea întreagă.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.