Renault sustine Festivalul „Les films de Cannes à Bucarest” /14-200 octombrie 2011

1

Cu o istorie de peste 110 ani ce leagă numele Renault de lumea cinematografică, compania anunta sustinerea Festivalul „Les films de Cannes à Bucarest”, ce va fi organizat pentru a doua oară la Bucuresti în perioada 14 – 20 octombrie 2011.

Timp de 7 zile, la Cinema STUDIO si Noul Cinematograf al Regizorului Roman vor avea loc proiectii ale celor mai importante realizări cinematografice mondiale si nationale: peste 15 filme prezentate si premiate la Festivalul de film de la Cannes 2011, filme românesti selectate sau premiate în cadrul Festivalul de la Cannes în ultimii 10 ani, precum si filme de scurt metraj românesti premiate la Festivalul de la Cannes

LATITUDE, MASINA OFICIALĂ A FESTIVALULUI „LES FILMS DE CANNES A BUCAREST”

Renault Latitude, masina oficială a Festivalului de film de la Cannes 2011, se alătură proiectului local de cultura cinematografica în calitate de masină oficială a Festivalului „Les films de Cannes à Bucarest”.

RENAULT & INDUSTRIA CINEMATOGRAFICA
La nivel mondial Renault este sustinător al mai multor festivaluri si institutii: Festivalul de la Cannes, (Academia de Arte si Tehnici Cinematografice, Premiile César, Noptile de aur ale Filmului de Scurt Metraj), Festivalul de la Deauville, Festivalul de la Alpe d’Huez, Festivalul de la Marrakech, Festivalul de la San Sebastian, Festivalul de la Valladolid) Astfel, în cei peste 110 de ani, mii de automobile Renault au însotit starurile de cinema pe platourile de filmare si pe covorul rosu, în lumea întreagă.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.