Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

REMINDER: Call for Entries BIEFF 2013 – film și artă vizuală românească. Deadline: 10 iulie 2013.

0
Bucharest International Experimental Film Festival BIEFF

FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE FILM EXPERIMENTAL BUCUREŞTI BIEFF caută cele mai îndrăznețe şi inovative experimente vizuale românești în vederea includerii în programul BIEFF 2013.

Creat sub patronajul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică București şi alUniversității Naționale de Arte, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE FILM EXPERIMENTAL BUCUREŞTI BIEFF este un eveniment necomercial cu orientare educaţională, dedicat EXPERIMENTULUI în cinema și arta vizuală. BIEFF susține creaţiile inovatoare, atât la nivel conceptual și tematic, cât și formal, stilistic, și artiştii cu viziuni profund personale asupra realităţii contemporane și care în același timp explorează cu îndrăzneală limitele limbajului cinematografic.

BIEFF este de asemenea primul eveniment din Romania care promoveaza zona de graniță dintre cinema și artele vizuale, oferind expunere unor artişti vizuali proeminenţi prin poziţia lor inovatoare, ale căror lucrări sunt îndeobşte prezentate în muzee şi galerii de artă şi doar rareori în săli de cinema.

BIEFF este onorat să aiba ca parteneri câteva dintre cele mai importante festivaluri de film și instituții din sfera cinema-ului de avangardă şi a artelor vizuale: QUINZAINE DES REALISATEURS – Cannes Film Festival, Centrul POMPIDOU, IDFA Festivalul Internațional de Film Documentar Amsterdam, Festivalul Internaţional de Scurtmetraj OBERHAUSEN, LE FRESNOY – Studio National des Arts Contemporains, Netherlands Media Art Institute și EYE Film Institute Netherlands,fiecare aducând la Bucureşti o selecţie de filme inovatoare multipremiate din programele lor din ultimii ani.

În funcție de decizia comitetului de selecție, filmele românești selectate vor fi incluse fie înCompetiția Internațională, fie în Panorama Românească. Selecția în cadrul BIEFF oferă în mod particular posibilitatea ca filmul să fie vizionat de curatori și selecționeri de top din zona cinema-ului de avangardă internațional. Dintre invitații edițiilor precedente BIEFF amintim: Sergio Fant (selecționer de scurt metraj al Festivalului de Film de la Veneția), Christophe Leparc (Managing Director al Quinzaine des Realisateurs, Festivalul de Film de la Cannes), Jonathan Pouthier (Cinema Programmer al Centre POMPIDOU), Hilke Doering (Directoarea Competiției Internaționale a Festivalului de Film de la OBERHAUSEN), Peter van Hoof (șeful comitetului de selecție pentru scurt metraj al Festivalului Internațional de Film de la ROTTERDAM), Miguel Valverde (codirector al Festivalului Internațional de Film Independent de la LISABONA) etc.

CONDIȚII DE PARTICIPARE / DEADLINE: 10 IULIE 2013

1. filmul trebuie să fie produs în ultimii 3 ani și să nu depășească 40 de minute;
2. filmul trebuie să fie trimis sub formă de link parolat online (ex: vimeo) sau încărcat pe ftp-ul BIEFFîn format mov/mpeg sau imagine dvd (toast/iso) în vederea preselecţiei –
ftp.bieff.ro / entriesro@bieff.ro / pass: Bieffro1234
recomandăm ftp client filezilla – http://filezilla-project.org/download.php?type=client;
3. următoarele materiale trebuie trimise la adresa de mail a festivalului programming@bieff.ro:
– fişa filmului (date de contact, synopsis, echipa filmului, distribuţie, detalii tehnice, intenție regizorală, cronici, menţionarea participării la alte festivaluri şi premiile obţinute, dacă este cazul);
– film stills;
– bio-filmografia regizorului.

Puteți să ne ajutați incluzând apelul pentru proiecte în newsletter-ul vostru, postând pe Facebook, Twitter, blog-uri sau pe website-urile personale, sau trimițându-ne recomandări de proiecte despre care credeți că trebuie să aflăm – ne-ar plăcea să știm ce vă entuziasmează! Anunțați-ne dacă ajutați la răspândirea informațiilor – ne puteți trimite o copie a oricărui material – și nu ezitați să ne contactați în caz că aveți întrebări.

Urmăriți BIEFF pe FacebookYouTubeVimeoTwitterTumblrMubi.
Departamentul Program
Festivalul Internațional de Film Experimental București BIEFF
www.bieff.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.