Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Reluăm piesele! Poveştile reale revin sâmbătă şi duminică seara

0

Spectacole pe 9 şi 10 noiembrie

La Teatrul Act si la Mansarda Lente. De la ora 19.00

Ce vedem?

9 noiembrie-  “Stand Up Pls”, de Silviana Visan Carter

“Stand up pls”(cu Silviana Visan Carter, Simona Cuciurianu, Ionut Grama, Dan Lupu, Sorin Poama, Alexander Fuhrmann) este poveste despre despre situaţii limita. Cleo lucreaza la videochat dar nu ştie engleză. In acelaşi timp urmează cursurile faculţatii de actorie deşi profesorii ii spun ca la 28 de ani e prea bătrână. Totul se complică in momentul in care fratele ei este arestat pentru trafic de droguri.
https://www.facebook.com/events/710199552326194/?source=1

10 noiembrie – “Camera unde ploua ”(spectacol lectura) de Olivia Oancea

„Camera unde plouă” (cu Cosmina Stratan, Sorin Poama, Lucian Iftime, Catalin Alexandru Cicioiu, Vera Ion) descrie maturizarea unei fete de provincie, tipul „copil bun, de familie cumsecade, dar săracă“, care vrea o aventură ca o formă de revoltă a cuminţeniei.
https://www.facebook.com/events/613044758768411/?fref=ts

SDT_LOGO_maimic

Scrie despre Tine este un atelier de dramaturgie în care participanții dezvoltă scenarii de teatru pornind de la experiențe personale.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.