Relaxare cu Pantalonii Balinezi

0

Lejeri si comozi, Pantalonii Balinezi poarta in ei putin din spiritul de libertate al pescarilor din Bali, Insula Zeilor din Indonezia, locul unde i-am descoperit.
Si ne-au cucerit asa de tare incat fiecare dintre noi ne-am cumparat mai multe perechi. Am luat si pentru prieteni si pentru familie. Iar cum cei care au fost “cadorisiti” cu Pantaloni Balinezi ne-au spus ca mai vor- si ca mai au si alti prieteni care vor- am zis sa mai luam. Si asa a luat nastere primul si unicul transport de Pantaloni Balinezi in Romania!

Sunt buni de tolanit pe plaja sau in parc…facut fitness sau yoga……umblat lejer intr-o zi calduroasa de vara…facut „scheme” de arte martiale…sau orice activitate in care vreti  sa fiti imbracati lejer.
Iar daca va imaginati ca Pantalonii Balinezi sunt facuti de ceva masini zgomotoase intr-o fabrica imensa- ei bine, nu e chiar asa! Dupa cum veti vedea pe eticheta, pantalonii sunt handmade, facuti de mana in Bali. Fiecare pereche a trecut prin mai multe maini, fiecare contribuind cu cate ceva:  croit, cusut, pus eticheta, finisat.

Tot pe eticheta, un elefantel vesel va spune “Namaste“, o binecuvantare in Sanscrita care inseamna:
“Tot ce e mai bun in mine saluta tot ceea ce e mai bun in tine!”
Namaste la voi toti!

PS. Mai multe detalii despre pantaloni puteti gasi la: http://blogu.lu/namaste

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează