Relaxare cu Pantalonii Balinezi

0

Lejeri si comozi, Pantalonii Balinezi poarta in ei putin din spiritul de libertate al pescarilor din Bali, Insula Zeilor din Indonezia, locul unde i-am descoperit.
Si ne-au cucerit asa de tare incat fiecare dintre noi ne-am cumparat mai multe perechi. Am luat si pentru prieteni si pentru familie. Iar cum cei care au fost “cadorisiti” cu Pantaloni Balinezi ne-au spus ca mai vor- si ca mai au si alti prieteni care vor- am zis sa mai luam. Si asa a luat nastere primul si unicul transport de Pantaloni Balinezi in Romania!

Sunt buni de tolanit pe plaja sau in parc…facut fitness sau yoga……umblat lejer intr-o zi calduroasa de vara…facut „scheme” de arte martiale…sau orice activitate in care vreti  sa fiti imbracati lejer.
Iar daca va imaginati ca Pantalonii Balinezi sunt facuti de ceva masini zgomotoase intr-o fabrica imensa- ei bine, nu e chiar asa! Dupa cum veti vedea pe eticheta, pantalonii sunt handmade, facuti de mana in Bali. Fiecare pereche a trecut prin mai multe maini, fiecare contribuind cu cate ceva:  croit, cusut, pus eticheta, finisat.

Tot pe eticheta, un elefantel vesel va spune “Namaste“, o binecuvantare in Sanscrita care inseamna:
“Tot ce e mai bun in mine saluta tot ceea ce e mai bun in tine!”
Namaste la voi toti!

PS. Mai multe detalii despre pantaloni puteti gasi la: http://blogu.lu/namaste

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează