Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

RELAȚIONARE ESPERE LA ÎNDEMÂNA PĂRINȚILOR cu Cati Călin / 16 MARTIE 2017

0

Workshop pentru părinți: „Copiii vor ști consecințele acțiunilor lor și vor decide dacă încalcă sau nu regulile!”

Materiale suport pentru ateliere

Vă propunem un nou set de workshopuri de parenting, menite să vină în ajutorul dumneavoastră în dificila sarcină a educării.

Construită de-a lungul a ani de cercetare și testare, Metoda ESPERE® este concretă, vizuală, clară și ușor de pus în practică. Vom porni de la intrebările și cererile tale concrete, legate de schimbările pe care vrei să le produci în relația cu copilul tău.

unnamed
Workshopurile sunt susținute de Cati Calin care este psiholog si trainer in comunicare relaţională prin Metoda ESPERE® la Centrul de dezvoltare personala AmaneSer. Este mama de 9 ani si are o experienta de 10 ani in cursuri si consultatii de comunicare relationala, ca moderator de grupuri de dezvoltare personala, programe de formare special concepute pentru copii, profesori, educatori, parinti si organizatii.

Articolele ei sunt aici.

Tematica si datele atelierelor:

16 martie 2017 Cum sa susții gestionarea fricilor si împlinirea dorințelor copilului tău

Descrierea ultimului workshop:

Cum sa sustii gestionarea fricilor si implinirea dorintelor copilului tau

Copilului tău ii este frica: de întuneric, de monștrii, de apă, de a rămâne singur sau alta frica specifica ?
Copilul tău are din ce in ce mai multe dorințe si nu știi la care si cum este mai bine sa răspunzi? Faci toate eforturile ca sa ii fie bine si pare ca in fiecare clipa se naște in el o alta dorință?
Vrei sa crești un copil cu încredere in sine si in forțele proprii, mai degrabă decât un copil cu multe frici?
La atelier vei putea descoperi, pornind de la întrebările si situațiile tale concrete, cum sa asculți ce se ascunde in spatele fricilor copilului tău si sa îl susții pentru a le transforma in ceva pozitiv. Vei afla cai de a aborda si răspunde adecvat diferitelor tipuri de dorințe pe care copilul tău le exprima .
Atelierul se va concentra pe lucrul pe situatii concrete, temele abordate fiind flexibile, pornind de la cererile participantilor.
Durata unui grup: 4 întâlniri săptămânale, de 2 ore, în fiecare zi de joi, începând cu ora 17:30
Ultima sedinta, joi 16 martie.

Participanți: părinti cu copii 0-12 ani.

Cost: 50 lei/ persoană

Locatia: Centrul Educational Copiii Montessori, str. Labirint 95, Bucuresti

Înscrieri și detalii la adresa: info@copiiimontessori.ro 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.