Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Relansam Academia ONG pe 29 septembrie

0

O dezbatere de toamnă

Bridging The Gap vă invită la evenimentul de relansare a Academiei ONG. Veniţi pregătiţi pentru a afla care vor fi training-urile la care vă veţi putea înscrie în al doilea semestru!

Vino alături de noi la Conceptual Lab (Str. Dionisie Lupu, zona Piaţa Romană) pentru a participa la o dezbatere live pornind de la una dintre cele mai disputate teme din sectorul ONG. Două echipe, a câte trei persoane, vor prezenta argumente PRO şi CONTRA pe o temă anunţată. Echipele vor afla de care parte a baricadei se află abia cu 20 de minute înainte de a intra „în scenă“. Malefic, nu?

BTG-Flyer-2-1-e1442827083640

Juriul, format din cinci membri provenind din mediul de afaceri şi din comunitatea ONG, va apela la public pentru a decide care pledoarie a fost cea mai convingătoare!

Pe măsură ce ne apropiem de termen vă vom oferi mai multe informaţii despre participanţi şi vă putem spune de acum despre cât de bucuroşi suntem să lansăm în acest mod acest al doilea semestru. De aemenea, un alt proiect surpriză este proiectul de voluntariat pentru corporaţii pe care îl vom lansa tot în această toamnă. Rămâneţi pe frecvenţă!

Pentru confirmarea prezenţei, scrieţi-ne la academy@bridgingthegap.ro. Grăbiţi-vă, deoarece avem doar 50 de locuri disponibile pentru acest eveniment!

Echipa Bridging The Gap

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.