Reinterpretarea artistica a Bucurestiului cu LumeBuna si Experimentalist.ro

0

LumeBuna.ro va invita sambata – 14 mai, ora 15:00, la un nou eveniment in cadrul proiectului Micul Paris, de data aceasta realizat impreuna cu Experimentalist.ro.

Tema acestei plimbari este reinterpretarea artistica a Bucurestiului. Traseul va incepe de la Uranus 144 (str. Uranus, nr 144) si se va finaliza cu o surpriza La Scena (Calea Calarasilor, nr.55).

Pe traseu ne vom opri la cateva obiective mai putin cunoscute pe care le vom recrea/reinventa prin mijoace artistice (fotografie, desen, text, fotomanipulare, muzica etc).

Pentru participare si inscriere va rog sa completati acest formular.

Facebook – Micul Paris
Lume Buna – Micul Paris

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează