Reîncep întâlnirile Speakers’ Arena la București

0
Marti, pe 1.10.2013 la Libraria Bastiliei (Bucuresti) incepem cel de-al saselea an Speakers’ Arena cu un nou format, probabil cea mai radicala transformare de pana acum. Si pentru ca de fiecare data incercam sa fim mai buni, anul acesta ne-am propus sa crestem calitatea intalnirilor noastre, introducand in formatul intalnirilor feedbackul expertului, dar si o parte de teorie relevanta.Astfel, pentru a avea intalniri de exceptie, Speakers’ Arena revine cu:

  • intalniri in timpul saptamanii de la 19:00 la 21:00
  • 3 speechuri pregatite si repetate inainte
  • selectia speakerilor va fi mult mai riguroasa pentru a asigura calitatea acestora
  • scurta parte de teorie si feedbackul expertului la fiecare intalnire, oferite de Razvan Daba, initiatorul si coordonatorul proiectului
  • taxa de participare de 25 lei/intalnire (cu o bautura inclusa in pret).

INSCRIERE SPEAKER:

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHl0ZTBXTmtNUmJBcVY5M2JpZ3NrNUE6MQ

sala_PSSG

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează