Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Reincepe Scoala Flanco – cea de-a 4-a editie este dedicata vietii sanatoase

0

Începe a patra ediție a academiei de cursuri gratuite

#ScoalaFlanco te învață pentru viață

  • Tema centrală a cursurilor este “Viața sănătoasă, în carieră și acasă”
  • Cursurile vor fi susținute de trainerii cu experiență Mihaela Bilic, Otilia Mantelers, Mihai Jurca, Octavian Palade

De vineri, 20 aprilie, reîncepe #ScoalaFlanco, academia de cursuri gratuite organizată de Flanco. Ajunsă deja la cea de-a patra ediție, după alte trei ediții în București, dar și un turneu în țară, seria de cursuri din acest an este dedicată tuturor persoanelor care își doresc să afle mai multe despre viața sănătoasă – în carieră, în spațiul personal și în relația cu cei mici.

“Pe tot mai mulți dintre noi ne preocupă adoptarea unui stil de viață sănătos”, spune Antonela Ciucașu, Director Marketing Flanco Retail. “Suntem mai atenți la ce și cum mâncăm, ne dorim să găsim un echilibru între viața personală și cea profesională, acordăm o grijă sporită relațiilor cu cei dragi, căutăm hobby-uri și pasiuni care să ne destindă și facem tot posibilul să le alocăm timpul cuvenit. Drept urmare, dedicăm o întreagă ediție a proiectului nostru de tradiție, Școala Flanco te învață pentru viață, tuturor celor care își propun să trăiască mai frumos, mai sănătos.”

A patra ediție de Școala Flanco cuprinde patru cursuri gratuite, centrate pe subiecte de interes pentru cei care caută activ informații despre cum pot pune în practică principii de viață sănătoasă – fie în carieră, fie în viața personală, fie în relația cu cei mici. Astfel, calendarul acestei ediții include următoarele cursuri:

– 20 aprilie – #CalatoriiPesteAsteptari, cu Mihai Jurca. Înscrieri între 9-15 aprilie

– 27 aprilie – #StartUpPesteAsteptari, cu Octavian Palade. Înscrieri între 16-22 aprilie

– 4 mai – #ParentingPesteAsteptari, cu Otilia Mantelers. Înscrieri între 23-29 aprilie

– 11 mai – #NutritiePesteAsteptari, cu Mihaela Bilic. Înscrieri între 30 aprilie-6 mai

Participarea la #ScoalaFlanco este gratuită pentru oricare dintre cursuri. În funcție de cursul preferat, doritorii sunt rugați să se înscrie pe www.flanco.ro/scoalaflanco în perioada menționată pentru fiecare curs, menționând de ce își doresc să participe. Toți cei care s-au înscris vor fi anunțați pe adresa de email furnizată dacă se află printre cursanții selectați, în limita celor 45 de locuri disponibile. Cei care nu au mai prins un loc în sala de clasă, vor putea urmări cele patru cursuri în direct, pe pagina de Facebook Flanco România.

Cursurile de câte două ore (10:30-12:30) vor avea loc în spațiul de relaxare din magazinul Flanco Băneasa (Galeria Mobexpert, parter), transformat într-una dintre cele mai tehnologizate “săli de curs”, și vor fi presărate cu exerciții, concursuri și premii atractive pentru participanți.

“O să vorbim despre planificarea inteligentă a călătoriilor – o pasiune cu rol “terapeutic” pentru mulți dintre noi, despre provocarea de a porni pe drumul antreprenoriatului, despre rolul și utilizarea corectă, cu limite, a tehnologiei într-o familie cu copii, iar în final, despre noțiuni și principii pentru a ne hrăni sănătos”, explică Antonela Ciucașu.

Mihaela Bilic este, probabil, cel mai popular medic nutriționist din România, cu o experiență de peste 15 ani în alimentație sănătoasă. Este autoare a trei cărți de nutriție și a numeroase ghiduri cu sfaturi practice legate de alimentație, promotor al multor campanii de educație nutrițională.

Otilia Mantelers este instructor de parenting care promovează puterea terapeutică a jocului și susține metoda Parenting by Connection, cu care s-a familiarizat în cadrul unui program intens de formare, inițiat de organizația Hand in Hand Parenting din SUA. Este autoarea cărții “Secretul monstrului”, care îi ajută pe copii să facă față emoțiilor puternice, iar pe părinți să fie mai jucăuși.

Mihai Jurca a lansat blogul de călătorii mihaijurca.ro în 2013, iar datorită acestuia a fost desemnat Most Popular Travel Blogger la eTravel Conference 2016 și în 2017 a câștigat titlul Best Travel Blog, la ELLE Blogging Awards.

Octavian Palade are opt ani de experiență în presă, iar în prezent este Content Strategist la start-up.ro, una dintre cele mai cunoscute publicații pentru start-up-uri și antreprenori. A fost redactor-șef al publicației playtech.ro și a scris materiale despre tehnologie și start-up-uri pentru două dintre cele mai mari cotidiene din România – Adevărul și România Liberă.

Cea de-a patra ediție a Școlii Flanco este susținută de partenerul oficial Asociația Environ, care sprijină reciclarea corectă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice și a bateriilor uzate, pentru că un mediu sănătos și curat înseamnă o viață sănătoasă. De asemenea, partenerul de cafea Nespresso va pregăti concursuri cu premii pentru participanți, la toate cele patru cursuri.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.flanco.ro/scoalaflanco și pe paginile trainerilor, care vor anunța fiecare curs în prima zi a perioadei de înscrieri: Mihai Jurca, Octavian Palade, Otilia Mantelers, Mihaela Bilic.

Despre Școala Flanco:

Școala Flanco este o academie de cursuri gratuite, o școală alternativă organizată de Flanco începând cu anul 2015, pentru cei care își doresc să afle mai multe despre subiectele de care sunt pasionați. Cursurile sunt conduse de bloggeri sau traineri specializați în domeniul lor de activitate și pot avea invitați speciali. Până în prezent, în cadrul celor trei ediții de Școala Flanco din București și în cadrul Turneului Școala Flanco prin țară, s-au desfășurat 18 cursuri și două masterclass-uri, la care au participat peste 580 de cursanți.

Despre Flanco:

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1500 de angajați, compania deţine o rețea de 122 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 88 de orașe. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro sau paginile de Facebook şi de Linkedin.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.