Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Refuz sa cresc, dacă puteți face o mică donație” de Vera Ion @J’ai Bistrot

0

9 aprilie, ora 20.00, J’ai Bistrot (Calea Griviței, nr 55)

Cu: Vera Ion
Regie: Sorin Poamă

O tânără regizoare de teatru pleacă la Londra după absolvirea facultății ca să câștige bani muncind pe stradă pe posta de clovn. Acolo întâlnește alți români, cu același plan de supraviețuire, iar conversațiile lor savuroase sunt piesa de rezistență al acestui one woman show.

„Refuz sa cresc, dacă puteți face o mică donație” de Vera Ion este o piesă de teatru autobiografică scrisă după o vară petrecută la Londra și este una din piesele de teatru care a dat naștere școlii de dramaturgie SCRIE DESPRE TINE.

Piesa a luat Premiul Ambasadei Irlandei pentru tineri dramaturgi în 2012 și a fost reprezentată la Dublin, București și New York.

Intrare: 20 de lei

1

SCRIE DESPRE TINE este o școală independentă de dramaturgie care a produs până acum 10 piese de teatru, 7 scurt metraje și primul Festival de Teatru Independent dedicat Textului Autobiografic din România.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.