Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

REframe – workshop de gândire creativă

0

Cum ar fi…

să gândești altfel decât majoritatea și să vezi schimbări în viața ta?

Imaginează-ți o lume unde orice e posibil și viața ta prinde alt gust. Cum te-ai simți dacă ai știi că stă în puterea ta să schimbi lucrurile care te limitează și ce ai zice dacă ai auzi că poți face asta chiar acum?

Pentru că noi am descoperit ce făceau diferit oamenii de succes care au revoluționat lumea, am conceput pentru tine un workshop UNIC, inspirat din tehnicile și modul lor de gândire.

Am aplicat pe noi fiecare exercițiu, am obținut rezultate și am dat metodele mai departe și altor oameni. Pentru că edițiile anterioare au fost un succes, REframe vine și în București în luna decembrie. Îți oferim oportunitatea să-ți faci un cadou creativ, experimentând jocurile prin care tu îți poți reformula problemele și recontura scopurile. Indiferent că ești medic, profesor, inginer, avocat, manager, director de vânzări, șofer sau student, trăim într-o lume a schimbării, unde cei care se adaptează mai ușor, câștigă, deci acum e momentul să-ți construiești propriul drum spre libertate și realizare. Iată ce obții încă din momentul participării: – Te cunoști în profunzime – Îți dezvolți gândirea creativă – Privești lucrurile din altă perspectivă – Îți conștientizezi limitări mentale – Îți cultivi gândirea non-convențională – Rearanjezi problemele și ajungi la soluții – Cunoști oameni noi, care te pot inspira – Îți redefinești experiențele
frame – gândește creativ

Vei putea folosi tehnicile prezentate atât în viața personală cât și profesională.

De la ideile mici pornesc ideile mari, conceptele valoroase și realizărilel! Așadar, mută și PIONII, nu încerca să joci Șah doar cu Regele și Regina!

Vinovații:
Vlad Dumitrescu-Petrică este co-fondator al proiectului internațional LEFT-HANDED & Creative (caută și promovează stângaci creativi din toată lumea), fotograf, formator.

Raluca Mureșan este psiholog, coach și fondator al website-ului de dezvoltare personală Entuziasm.ro

Investiția ta: 200 lei
Număr maxim de participanți: 10

Durată workshop: 7 ore (cu două pauze de 15 minute)

Te așteptăm pe data de 7 decembrie 2013, ora 13:00, la sala Forța Vieții – Centrul de Terapii Complementare, București. Contact: reframe.w@gmail.com

Pentru înscrieri te rugăm să completezi următorul formular online:

Facebook event.

Parteneri media: Calendar Evenimente.ro, Revista de povestiri.ro, VeiozaArte.ro, AIESEC.ro, România Pozitivă.ro, ABC Antreprenori.ro, Urban.ro

“If you can imagine it, you can create it” (William Arthur Ward)

Afiș REframe (București)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.