REframe – workshop de gândire creativă

0

Cum ar fi…

să gândești altfel decât majoritatea și să vezi schimbări în viața ta?

Imaginează-ți o lume unde orice e posibil și viața ta prinde alt gust. Cum te-ai simți dacă ai știi că stă în puterea ta să schimbi lucrurile care te limitează și ce ai zice dacă ai auzi că poți face asta chiar acum?

Pentru că noi am descoperit ce făceau diferit oamenii de succes care au revoluționat lumea, am conceput pentru tine un workshop UNIC, inspirat din tehnicile și modul lor de gândire.

Am aplicat pe noi fiecare exercițiu, am obținut rezultate și am dat metodele mai departe și altor oameni. Pentru că edițiile anterioare au fost un succes, REframe vine și în București în luna decembrie. Îți oferim oportunitatea să-ți faci un cadou creativ, experimentând jocurile prin care tu îți poți reformula problemele și recontura scopurile. Indiferent că ești medic, profesor, inginer, avocat, manager, director de vânzări, șofer sau student, trăim într-o lume a schimbării, unde cei care se adaptează mai ușor, câștigă, deci acum e momentul să-ți construiești propriul drum spre libertate și realizare. Iată ce obții încă din momentul participării: – Te cunoști în profunzime – Îți dezvolți gândirea creativă – Privești lucrurile din altă perspectivă – Îți conștientizezi limitări mentale – Îți cultivi gândirea non-convențională – Rearanjezi problemele și ajungi la soluții – Cunoști oameni noi, care te pot inspira – Îți redefinești experiențele
frame – gândește creativ

Vei putea folosi tehnicile prezentate atât în viața personală cât și profesională.

De la ideile mici pornesc ideile mari, conceptele valoroase și realizărilel! Așadar, mută și PIONII, nu încerca să joci Șah doar cu Regele și Regina!

Vinovații:
Vlad Dumitrescu-Petrică este co-fondator al proiectului internațional LEFT-HANDED & Creative (caută și promovează stângaci creativi din toată lumea), fotograf, formator.

Raluca Mureșan este psiholog, coach și fondator al website-ului de dezvoltare personală Entuziasm.ro

Investiția ta: 200 lei
Număr maxim de participanți: 10

Durată workshop: 7 ore (cu două pauze de 15 minute)

Te așteptăm pe data de 7 decembrie 2013, ora 13:00, la sala Forța Vieții – Centrul de Terapii Complementare, București. Contact: reframe.w@gmail.com

Pentru înscrieri te rugăm să completezi următorul formular online:

Facebook event.

Parteneri media: Calendar Evenimente.ro, Revista de povestiri.ro, VeiozaArte.ro, AIESEC.ro, România Pozitivă.ro, ABC Antreprenori.ro, Urban.ro

“If you can imagine it, you can create it” (William Arthur Ward)

Afiș REframe (București)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează