Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

REframe – workshop de gândire creativă

0

REframe – workshop de gândire creativă

6-7 decembrie, București

 Cover REframe

Tu cum îți privești problemele? Dar scopurile? Gândirea creativă îți oferă alte lentile, prin care tu îți descoperi perspective noi și să găsești SOLUȚIILE!

Nu trebuie să fi un geniu și nici să devii unul pentru a gândi creativ, ci doar să folosești instrumentele potrivite. Dacă ești interesat de dezvoltarea ta personală noi îți oferim acest lucru și ceva în plus: exerciții de gândire creativă, care au scopul de-a rezolva probleme personale şi profesionale.

Fiindcă știm cât de importantă este experiența, la acest workshop vei avea parte de 80% parte practică, iar exercițiile ce le experimentezi cu noi, le vei putea folosi mai departe, în orice domeniu al vieții tale.

REframe trezește gândirea creativă ce rezolvă probleme și definește scopuri.

Motto:  gândește creativ

Pentru că nevoile oamenilor sunt diverse și abordările problemelor sunt diferite. La workshop vei avea parte atât de exerciții individuale, de imaginație, unde stai tu cu tine și integrezi descoperirile, cât și exerciții de grup și acțiune, în care vei descoperi perspective noi de la ceilalți participanți.

Cui se adresează REframe?

Acest workshop oferă instrumentele utile unui spectru larg de activități și domenii.

Indiferent că ești medic, profesor, inginer, avocat, manager, artist, director de vânzări, șofer, student, etc, trăim într-o lume a schimbării în care e foarte important să ştii să te adaptezi la noi situaţii și să găseşti soluţii creative.

Ce obții la acest workshop,  încă din momentul participării:

– Te cunoști în profunzime prin exerciții de introspecție, care-ți vor da soluții și multe răspunsuri

– Îți dezvolți gândirea creativă prin exerciții jucăușe, ce le poți folosi de fiecare data când vrei să rezolvi o problemă sau ai un scop.

– Îți privești problemele din alte perspective și găsești soluții, prin tehnici de recadrare.

– Îți conștientizezi limitările mentale în timp real și lucrezi la depășirea lor, prin exerciții care-ți pun la încercare convingerile.

– Îți dai seama că pentru orice problemă, există mai multe soluții.

– Cunoști oameni noi, pasionați de evoluția lor, care te pot inspira.

Înscrie-te acum  dacă vrei să folosești instrumente de gândire creativă, cu care să-ți rezolvi problemele:https://docs.google.com/forms/d/1qYQqsqMCjS2aRMsTl86sybzKFyyUYzrHOtIMuQqdQTI/viewform

Când: Sâmbătă & Duminică, 6-7 decembrie

Cât durează: 14:30-17:30 (3h / atelier)

Unde: La Un Ceai (str.Luigi Cazzavillan, nr 25)

Locuri disponibile: 12

Investiția ta: 140 lei (Prețul include un voucher de 15 lei din partea ceainăriei pentru fiecare dintre cele două ateliere)

Trainer: Vlad Dumitrescu-Petrică

Vinovații acestui concept:
Vlad Dumitrescu-Petrică este co-fondator al proiectului internațional LEFT-HANDED & Creative http://lefthanded-and-creative.com/, pasionat de creativitate http://dvpimage.com/, trainer
Raluca Mureșan este psiholog, coach și fondator al website-ului de dezvoltare personală www.entuziasm.ro

Contact: reframe.w@gmail.com sau telefon 0755 981 846 (Vlad)

Te așteptăm cu drag și pe pagina REframe (like&share):
https://www.facebook.com/REframeCreativeThinking

Eveniment organizat în parteneriat cu Creative Arts

http://www.creativearts.ro/

https://www.facebook.com/CreativeArtsBucuresti

Parteneri media:

La Un Ceai http://launceai.ro/

ABC Antreprenori http://abcantreprenori.ro/

RomâniaPozitivă http://www.romaniapozitiva.ro/

Urban http://www.urban.ro/

Reciclare creativă http://reciclarecreativa.ro/en/

Innbox http://www.innovationbox.org/

Revista Atelierul http://www.revista-atelierul.ro/

TV City http://tvcity.ro/

Metropotam http://metropotam.ro/

“If you can imagine it, you can create it” (William Arthur Ward)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.