Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

REframe – workshop de gândire creativă (26 aprilie, București)

0

Ești viu? Înseamnă că ai probleme de rezolvat și scopuri de împlinit. Folosind gândirea creativă, vei găsi mai ușor idei și soluții la dificultățile de care te lovești.

REframe este un concept de gândire creativă care îmbină psihologia cu jocul de interacţiune şi autocunoaştere cu scopul de-a rezolva probleme personale şi profesionale.

Uneltele  pe care ți le propunem noi sunt inspirate din tehnicile creative ale oamenilor care au găsit soluții  în domeniile lor de activitate  (Einstein, da Vinci, Freud, Edison).

Pentru că nevoile oamenilor sunt diverse și abordările problemelor sunt diferite. La workshop vei avea parte atât de exerciții individuale, de imaginație, unde stai tu cu tine și integrezi descoperirile, cât și exerciții de grup și acțiune, în care vei descoperi  perspective noi de la ceilalți participanți.

Afiș REframe - workshop de gândire creativă  (26 aprilie, București)

Uite ce câștigi la acest workshop:

– Te cunoști în profunzime prin exerciții de introspecție, care-ți vor da soluții și multe răspunsuri

– Îți dezvolți gândirea creativă prin exerciții jucăușe, ce le poți folosi de fiecare data când vrei să rezolvi o problemă sau ai un scop.

– Îți privești problemele din alte perspective și găsești soluții, prin tehnici de recadrare.

– Îți conștientizezi limitările mentale în timp real și lucrezi la depășirea lor, prin exerciții care-ți pun la încercare convingerile.

– Îți dai seama că pentru orice problemă, există mai multe soluții.

– Cunoști oameni noi, pasionați de evoluția lor, care te pot inspira.

Înscrie-te acum  dacă vrei să folosești instrumente de gândire creative, cu care să-ți rezolvi problemele: https://docs.google.com/forms/d/1qYQqsqMCjS2aRMsTl86sybzKFyyUYzrHOtIMuQqdQTI/viewform

Investiția ta: 150 lei

Locuri disponibile: 15

Durată workshop: 5h30 (cu două pauze de 15 minute)

Te așteptăm Sâmbătă, 26 aprilie, ora 13.00 la sediul bemore, din Strada Vasile Lascăr, nr.18, ap.9, Sector 2 (Piaţa C.A.Rosetti), București

Vinovații creativi:

Vlad Dumitrescu-Petrică este co-fondator al proiectului internațional LEFT-HANDED & Creative (caută și promovează stângaci creativi din toată lumea), pasionat de imagine, formator.

Raluca Mureșan este psiholog, coach și fondator al website-ului de dezvoltare personală Entuziasm.ro

Contact: reframe.w@gmail.com sau tel 0745-451089

Te așteptăm cu drag și pe pagina REframe (like&share):
https://www.facebook.com/REframeCreativeThinking

Parteneri eveniment: bemore, Luminarium 11

Parteneri media: ABC Antreprenori, VeiozaArte, Romania pozitivă, Urban.ro, Dalar, desprevanzari, Reciclare creativă, Akcees.

“If you can imagine it, you can create it” (William Arthur Ward)

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.