REframe – workshop de gândire creativă

0

Tu cum îți privești problemele? Dar scopurile? Gândirea creativă îți oferă alte lentile, prin care tu să-ți găsești mai ușor soluții și oportunități.

Cover REframe
Nu trebuie să fi un geniu și nici să devii unul pentru a gândi creativ, ci doar să folosești instrumentele potrivite. Dacă ești interesat de dezvoltarea ta personală noi îți oferim acest lucru și ceva în plus: exerciții de gândire creativă, cu care să-ți rezolvi problemele și să-ți îndeplinești scopurile personale şi profesionale.

Pentru că știm cât de importantă este experiența, la acest workshop vei avea parte de 80% practică, iar exercițiile ce le experimentezi cu noi, le vei putea folosi mai departe, în orice domeniu al vieții tale.

REframe este conceptul de gândire creativă care îmbină psihologia cu jocul de interacţiune şi autocunoaştere cu scopul de-a rezolva probleme personale şi profesionale.

Pentru că nevoile oamenilor sunt diverse și abordările problemelor sunt diferite. La workshop vei avea parte atât de exerciții individuale, de imaginație, unde stai tu cu tine și integrezi descoperirile, cât și exerciții de grup și acțiune, în care vei afla perspective noi de la ceilalți participanți.

Uite ce îți oferă acest workshop:

– te cunoști în profunzime prin exerciții de introspecție, care-ți vor da soluții.

– îți dezvolți gândirea creativă prin exerciții jucăușe, ce le poți folosi pentru orice problemă sau scop.

– îți privești problemele din alte perspective și găsești soluții, prin tehnici de recadrare.
– îți conștientizezi limitările mentale în timp real și lucrezi la depășirea lor, prin exerciții care-ți pun la încercare convingerile.
– îți dai seama că pentru orice problemă, există mai multe soluții.

– cunoști oameni noi, pasionați de evoluția lor, care te pot inspira.

TESTEAZĂ ACUM un exercițiu de gândire creativă, pe care-l găsești în linkul de mai jos:
https://docs.google.com/forms/d/1qYQqsqMCjS2aRMsTl86sybzKFyyUYzrHOtIMuQqdQTI/viewform
Dacă îți place, te așteptăm la workshopul REframe din București:

Când: 2 August, ora 14.00

Unde: La Un Ceai (Luigi Cazzavillan nr 25), București

Durată workshop: 5h30 (cu 2 pauze de 15 min.)

Locuri disponibile: 15

Investiția ta: 100 lei

Pe lânga calitatea exercitiilor de la workshop, îți oferim consiliere creativă gratuită după încheierea workshopului, timp de o luna.

Pagină eveniment: https://www.facebook.com/events/1394130794145190/?source=1

Parteneri eveniment: La Un Ceai, Luminarium 11

Parteneri media: ABC Antreprenori, Veioza Arte, România Pozitivă.ro, Urban.ro, Dalar.ro, desprevânzari.ro, Reciclare Creativa.ro, Innbox

Vinovații creativi:

Vlad Dumitrescu-Petrică: co-fondator al proiectului internațional LEFT-HANDED & Creative (caută și promovează stângaci creativi din toată lumea), pasionat de imagine, trainer. http://lefthanded-and-creative.com/

A participat în ultimii 8 ani la proiecte europene axate pe dezvoltare personală, pe teme precum: comunicare, sinergie, creativitate, mentoring, educație alternativă și leadership.

Raluca Mureșan: psiholog, coach și fondator al website-ului de dezvoltare personală Entuziasm.http://entuziasm.ro/

A organizat și susținut peste 16 workshopuri de dezvoltare personală în România, are experiență de doi ani, în terapiile de grup și jocurile metaforice.

Contact: reframe.w@gmail.com sau tel 0745-451089

Te așteptăm cu drag și pe pagina REframe (like&share):
https://www.facebook.com/REframeCreativeThinking

“If you can imagine it, you can create it” (William Arthur Ward)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează