Reduceri și gratuități la atelierele Revistei de Povestiri

0

Începând de astăzi, Revista de Povestiri oferă participarea gratuită sau la preț redus pe locurile rămase libere la atelierele fără preselecție pe care le organizează.

Participare gratuită:

locuri libere comunicat

Oportunitatea e adresată exclusiv celor care trec printr-o perioadă financiară foarte proastă. Nu celor care, dacă și-ar dori foarte mult, ar pune bani deoparte și s-ar înscrie. Ci acelora care n-ar putea face asta nicicum.

Condiții de înscriere: Ne trimiteți un mail la simina at revistadepovestiri punct ro, cu subiectul „Loc gratuit la atelier”. Ne puteți scrie oricând și vă punem pe o listă, iar de fiecare dată când, pentru atelierul dorit, se termină perioada de înscrieri și mai sunt locuri, vă anunțăm. Scrieți-ne în mail de ce vreți să participați la atelierul ales/cum credeți că vă va ajuta + cum s-a întâmplat să intrați într-o perioadă proastă + cine poate confirma + dacă e ceva ce credeți că puteți face pentru proiectul nostru.

Reducere de 50%:

Oportunitatea e adresată celor care lucrează într-un ONG sau sunt voluntari acolo de cel puțin 6 luni.

Condiții de înscriere: Ne trimiteți un mail la simina at revistadepovestiri punct ro, cu subiectul „Loc cu reducere la atelier”. Atașați un CV și scrieți-ne în mail de ce vreți să participați la atelierul ales/cum credeți că vă va ajuta + pentru ce ONG lucrați și cine poate confirma.

Ateliere:

Toate atelierele noastre sunt aici. Vor mai apărea acolo și altele în viitor.

Atelierele fără preselecție: Pop-up Stories Club (dacă ne gândim la el ca la un atelier de citit!), argumentare, scriere creativă SF&F, comunicare, caligrafie, Creative Writing Sundays.

***

Revista de Povestiri este un proiect al asociației Brain Fitness, care are ca scop promovarea creativității prin proiecte culturale și educative. Din toamna anului 2012, revista organizează ateliere (scriere creativă, scenaristică, fotografie, benzi desenate, caligrafie, comunicare, argumentare) în care participanții primesc feedback de la cei mai implicați antrenori.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.