Record mondial Guinness la Maratonul International Bucuresti

0

450 de alergători au ales să susțină cauza HOSPICE la Raiffeisen Bucharest International Marathon. Numărul celor care vor reprezenta fundația la ediția din 5-6 octombrie 2013 este dublu față de cel de anul trecut, HOSPICE reușind astfel performanța de a întruni cel mai mare număr de concurenți din această competiție.

HOSPICE are cea mai mare echipă de alergători la Maratonul Internațional București

328 x 193

Din echipa HOSPICE fac parte vedetele tv Răzvan Simion și Dani Oțil, dar si alți competitori redutabili. Maratonistul Gabriel Solomon este un alt susținător mai vechi al cauzei HOSPICEEl împreună cu alți cinci alergatori vor încerca sa înregistreze un record mondial Guinness. Cei șase vor alerga peste 42 de km legați între ei și vor încerca să parcurgă această distanță în mai puțin de 2 ore 55 minute și 33 secunde, cât este recordul actual.

Toți alergătorii care s-au înscris la maraton în Echipa HOSPICE au străns fonduri în mod personal pentru susținerea serviciilor de îngrijire gratuită a pacienților copii și adulți afectați de o boală incurabilă.

HOSPICE Casa Speranței mulțumește companiilor care au înscris echipe de alergători în Echipa HOSPICE susținând astfel misiunea și serviciile fundației.

  • Anchor Grup (Bucuresti Mall si Plaza Romania) si Kaufland Romania –  sponsori principali
  • Hervis si InterContinental – sponsori secundari; Neatza cu Răzvan & Dani – parteneri; Bursa Binelui – partener social
  • Companii implicate – IKEA Trading, Marsh, Acvatot, Veolia, Oracle, GSK, TPA Horwath, Servier Pharma, BCR, Porsche Finance, KPMG, Generali Romania, Coca-Cola, Schneider Electric, DTZ, Rexona, G2Travel;
  • Antena 1, TV City – partener media

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.
 
Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (dupa Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)
 
HOSPICE asigură gratuit, de 20 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.