Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Record de aplicanți la Top Talents România: 66 de înscriși de într-o singură zi

0

Cei mai buni 250 de tineri vor participa la eveniment

Organizat în fiecare an de Catalyst Solutions, Top Talents România selectează cei mai buni 250 de tineri la nivel național, oferindu-le sesiuni de dezvoltare profesională și oportunități de carieră. Ediția din acest an va avea loc pe 23-24 noiembrie la Hotel Caro din București, iar cei care vor să participe se pot înscrie gratuit până pe 16 noiembrie, pe site-ul www.hipo.ro, la secțiunea Top Talents România.

“Ne bucurăm să anunțăm că ediția aceasta Top Talents România a înregistrat un record al numărului de înscriși pe platforma evenimentului. Într-o singură zi 66 de tineri cu expunere internațională, implicați în acțiuni de voluntariat sau ONG-uri, tineri cu rezultate academice foarte bune au completat formularul de aplicare la eveniment. Principalele orașele din care provind tinerii sunt București, Ploiești, Timișoara și Brașov, iar canalul de promovare care a înregistrat cele mai multe conversii a fost newsletterul. Până în acest moment aproximativ 900 de tineri sunt înscriși pe platforma www.hipo.ro, iar aplicările sunt deschise în continuare până pe 16 noiembrie” – Ștefania Alexe, Project Manager Top Talents România.

Înscrierea la Top Talents România este gratuită și se realizează pe www.hipo.ro, la sectiunea Top Talents România, până pe 16 noiembrie. După această etapă, aplicanții trec printr-un proces de selecție și evaluare, iar în  funcție de punctajul obținut intră în a doua etapă de selecție care constă în completarea unor teste online de verificare a abilităților logice și numerice. În final, cei mai buni 250 de candidați sunt invitați la Top Talents România, pe 23-24 noiembrie la Hotel Caro din București.

Anul acesta Top Talents România va cuprinde o serie de conferințe și workshopuri, studii de caz care să ofere o experiență solidă de învățare, dar și zone de interacțiune cu reprezentanții companiilor și oportunități de carieră la care participanții pot aplica: programe de internship, trainee și management trainee. Câteva dintre sesiunile care vor avea loc sunt:

 • Join us and accept the Magnum challenge! Help us to build the brands of the future – Unilever România;
 • Brewing creativity into leading brands: How to bring great brands to life – Ursus Breweries;
 • Self-leadership for a lean career start – Vodafone România;
 • 5 Lands Journey with KPMG – KPMG România.
 • Philips Handsticks – how to build a new category? – Philips România
 • How Microsoft protects your Apple and Android devices – Microsoft România
 • Telekom Tiger Skills – Telekom România

Companiile care au planuri de recrutare și vor să întâlnească cei mai buni 250 de tineri din România sunt: JTI, Philips, Vodafone România, Coca Cola HBC, KPMG, Microsoft, Telekom România, Unilever, Ursus Breweries, Bosch, Groupe Renault România, A.T. Kearney.

Mai multe informații despre eveniment și modalitatea de înscriere pot fi accesate pe www.hipo.ro, la secțiunea dedicată evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/toptalentsromania/sectiune/5

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 12 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

 • hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
 • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București, Timișoara și online, pe hipo.ro;
 • DevTalks, eveniment care reunește 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, Cloud computing și Big Data;
 • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;
 • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.