Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Record: 12.500 de bilete s-au epuizat în numai 3 ore! André Rieu anunță al doilea concert în București pe 12 iunie 2015

0

André Rieu anunță al doilea concert în București pe 12 iunie 2015.

Record: 12.500 de bilete pentru primul concert al celebrului violonist André Rieu în România s-au epuizat complet în numai trei ore de la punerea în vânzare. Cea mai rapidă vânzare a unui concert al lui André Rieu înregistrată vreodată.

andre

Biletele pentru primul concert al celebrului violonist André Rieu în România (13 iunie 2015, Piața Constituției, București), puse în vânzare astăzi, 10 decembrie, la ora 9.00, s-au vândut în numai 180 de minute. André Rieu anunță că noul concert are loc vineri, 12 iunie, 2015. Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim chiar din acest moment.

Vânzările pentru concertul live susținut de celebrul violinist André Rieu în premieră în România în Piața Constituției din București alături de orchestra sa, Johann Strauss Orchestra și anunțat într-o conferință extraordinară de presă marți, 9 decembrie, la Ateneul Român au înregistrat un record de vânzare, epuizându-se în doar trei ore.

Ca urmare a succesului înregistrat, André Rieu anunță programarea unui nou concert, pe 12 iunie 2015, care va avea loc tot în Piața Constituției, din București. Biletele s-au pus în vânzare deja prin rețeaua Eventim.

“Dragii fani din România, sunt copleșit de primirea calduroasă pe care mi-ați făcut-o ieri, la sosirea mea la București pentru a anunța primul nostru concert în România. Ne-ați întâmpinat cu sufletul deschis și noi ne vom deschide inimile către voi. Aștept cu nerăbdare să ne revedem cu toții în iunie, în Piața Constituției, pentru câteva seri magice, pline de muzică, dans și romantism la lumina stelelor!”, le-a transmis André Rieu fanilor săi români.

Website: www.andrerieu.com

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.