„Reclaiming Territory” cu AG Weinberger 4th, un eveniment muzical de neratat pentru orice pasionat de blues şi jazz

0

„Reclaiming Territory” cu AG Weinberger 4th in 14 iunie, ora 20.00

Un eveniment muzical de neratat pentru orice pasionat de blues şi jazz.

Un concert de colecţie, alături de un artist de cea mai  înalta clasă care va împărtăși cu publicul o experiență muzicală de o forță și măiestrie așa cum doar în marile săli de concerte internaționale se mai pot auzi.

AG Weinberger revine la formula de band de data aceasta însă cu o nouă dimensiune componistică şi într-o manieră stilistică diferită, reunind în repertoriul său piese de jazz, blues, soul, blues-rock, piese mai rar auzite, adunate într-un concert de colecţie, adevarate bijuterii muzicale pe care în Romania doar AG Weinberger le cântă.

Winberger mai

Noua formulă de band, AG Weinberger 4th, recrează în stil propriu un univers muzical de înaltă ţinută, piese  din repertoriul lui Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker sau selectia din compozitiile proprii sunt redimensionate şi filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie, muzica sa emanând aceeaşi sensibilitate şi aceeaşi amprentă solară universului muzical abordat.

Considerat de către critici Mr. Blues al României, si de către  B.B. King “un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. El îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credintă  pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România

“În muzica lui, există sinceritate şi o reală pasiune.”             Cotidianul “The Jonesboro Sun”

Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 București, (Tel: 0735 560 692) sau prin rețeaua de bilete Eventim.

Partenerii media ai sălii Teatrelli sunt: BlitzTv, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Eventim, Calendar Evenimente, Big City Life, PR Wave, Ziarul Metropolis, Online Gallery, Feeder, IQool, Orașul Meu, România Pozitivă și Bucharest Herald, Bucharest Cultural Events

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează