Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Recital de Crăciun în beneficiul copiilor Inocenți

0

Fundația Inocenți București are plăcerea să vă invite la „Recital de Crăciun”, eveniment care va avea loc în data de 19 decembrie, la ora 19:00, la Institutul Francez din București, Bd. Dacia, nr. 77.

logo-big-mic-mic-de-mail

Trei artiști români s-au alăturat cauzelor noastre și vor cânta pro bono, dorind ca prin acțiunea lor să aducă un strop de bucurie și de mai bine în viețile copiilor defavorizați cărora Fundația Inocenți București le-a închinat misiunea. Este vorba despre soprana Ariadna Alexandra Mihai, pianista Ana Giurgiu-Bondue și violonistul Mircea Grigore Lazăr.

Mircea Grigore Lazăr: „Prin muzică, sufletul meu are oportunitatea de a trăi simțiri și gânduri curate, înțelepte și pline de dragoste, trăiri greu de reprodus în existența mea materială obișnuită”.

image001

Publicul va fi delectat de către prietenii noștri cu arii aparținând marilor compozitori Mozart, Ludwig van Beethoven și César Franck:

 1.  Wolfgang Amadeus Mozart

Aria „L’amerò, sarò costante”, din opera „Il re pastore”

 1.  Ludwig van Beethoven

Sonata nr. 5 pentru pian și vioară în Fa Major, Op. 24, „Primăverii”

 1. Allegro
 2. Adagio

III. Scherzo. Allegro molto

 1. Rondo. Allegro ma non troppo
 2.  César Franck

Sonata pentru pian și vioară în La Major

 1. Allegretto ben moderato (6:35)
 2. Allegro (8:30)

III. Recitativo-Fantasia: Ben moderato (7:20)

 1. Allegretto poco mosso (6:30)
 2.  Jacques Offenbach

Aria „Les oiseaux dans la charmille”, din opereta „Les contes d’Hoffmann”

Această acțiune este organizată în parteneriat cu Institutul Francez din București și Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil și face parte din Festivalul Drepturilor Copilului.

Participarea se face în baza unei donații de 45 Ron în sprijinul copiilor Inocenți.

Pentru informații suplimentare și confirmarea participării: 0751242282, valentina.maghirescu@inocenti.ro

Despre Fundația Inocenți:

Misiunea Fundației Inocenți / Romanian Children ̓s Relief (RCR) este de a ajuta copiii și familiile care se află în dificultate și de a desfășura activități pentru prevenirea abandonului maternal.

Viziunea noastră este aceea de a ne asigura că toți copiii cu nevoi speciale, bolnavi sau dezavantajați din punct de vedere socio-economic primesc sprijinul de care au nevoie pentru a-și atinge potențialul maxim.

Fundația Inocenți- RCR desfășoară de 26 de ani în România:

 • programe de tip Viața Copilului- programe de sprijin psiho-social pentru copiii bolnavi spitalizați
 • programe de integrare socială și suport educațional adresate copiilor provenind din medii dezavantajate
 • programe de intervenție timpurie pentru copii cu nevoi speciale și dizabilități în Bistriț

Fundația Inocenți București derulează în acest moment programe de suport educațional și integrare socială la Școala Ferdinand I, Școala nr. 31 și la Școala nr. 2 Cățelu, comuna Glina, dar și programe de tipul Viața Copilului la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului “Alessandrescu- Rusescu” București, Spitalul Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu” București, Spitalul de Recuperare Cluj Napoca și Clinica de Psihiatrie Infantilă și Toxicomanie Cluj Napoca.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.