Recicloniada revine pe 9 iunie!

0


Recicloniada, evenimentul manifest eco lansat anul trecut de Apa Nova București în parteneriat cu Primăria Municipiului București, revine anul acesta pe 9 iunie cu o ediție specială dedicată tinerilor.

Începând cu ora 12:00, pe 9 iunie, cele mai importante organizații de mediu, proiecte urbane sau centre de colectare sunt reprezentate în cadrul primului târg eco organizat într-un campus. Tinerii sunt invitați la o zi întreagă de activități în aer liber, oportunități de voluntariat și socializare, premii și muzica bună.

Cu un simplu pet sau orice alt material reciclabil, participanții pot avea acces la ateliere de lucru Eco Art, sesiuni de Lecturi urbane cu Radu Paraschivescu (de la ora 16:00), relaxare în iarba cu Desculț în iarbă sau lecții de mers pe bicicletă cu agenții Tribul.

De la 18:00, DJ VRT va prelua ritmul Recicloniada, iar de la 21:00 începe super party cu cea mai eco-prietenoasă trupă din România, SISTEM!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează