Recicloniada revine pe 9 iunie!

0


Recicloniada, evenimentul manifest eco lansat anul trecut de Apa Nova București în parteneriat cu Primăria Municipiului București, revine anul acesta pe 9 iunie cu o ediție specială dedicată tinerilor.

Începând cu ora 12:00, pe 9 iunie, cele mai importante organizații de mediu, proiecte urbane sau centre de colectare sunt reprezentate în cadrul primului târg eco organizat într-un campus. Tinerii sunt invitați la o zi întreagă de activități în aer liber, oportunități de voluntariat și socializare, premii și muzica bună.

Cu un simplu pet sau orice alt material reciclabil, participanții pot avea acces la ateliere de lucru Eco Art, sesiuni de Lecturi urbane cu Radu Paraschivescu (de la ora 16:00), relaxare în iarba cu Desculț în iarbă sau lecții de mers pe bicicletă cu agenții Tribul.

De la 18:00, DJ VRT va prelua ritmul Recicloniada, iar de la 21:00 începe super party cu cea mai eco-prietenoasă trupă din România, SISTEM!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează