Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Reciclare creativă – Bijuterii din hârtie

0

CE ?

Transformăm paginile revistelor citite în bijuterii cu lipici la public. Când prietenii te vor întreba de unde ai cerceii ăia faini (sau braţară, medalion etc.) vei putea spune: eu i-am făcut… din hârtie. În plus, vei şti de ce resurse ai nevoie dintr-un hobby shop. Astfel poţi crea în continuare bijuterii din hârtie acasă, îţi poi învăţa şi prietenii, poţi oferi cadouri unice făcute cu mâna ta.

Ca să prinzi mai bine ideea, ai aici poze de la un atelier de bijuterii din hârtie în Budapesta http://www.flickr.com/photos/messzelato/sets/72157625870005849/

CU CINE ?

Meșteriță: Alina Blaga
Voluntariatul în Budapesta mi-a deschis ochii: da, se poate recicla creativ aproape orice. Hârtia e un exemplu fain şi la îndemână pentru a îl împărtăşi cu voi.

CU CE ?

Voie bună şi chef de a recicla hârtia înt-un mod creativ.

CÂND?

26 iulie, de la ora 19 la 21

CUM?

Înscrierea la atelier se face prin email la adresa incubator107@gmail.com, scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Pentru acest atelier sugerăm o donație de 20 lei .

UNDE?

In mansarda din Traian 107, Bucuresti.

www.incubator107.com

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.