Reabilitarea raului Dambovita

0

Proiectul de reabilitare urbană a râului Dâmboviţa finanţat din bani europeni a primit undă verde!

Râul Dâmboviţa va fi reabilitat cu bani europeni. Valoarea totală a investiţiei care se va derula pe o perioadă de 60 de luni, aşa cum rezultă din studiul de fezabilitate, este de 97.054.070 lei,potrivit AGERPRES citați de administratie.ro

Proiectul presupune plantarea de arbori în aliniamentele stradale şi acoperirea suprafeţei alveolelor cu material dendrologic (arbuşti, înlocuitori de gazon, gazon) şi întreţinerea materialului dendrologic şi alveolelor de aliniamente stradale.

Lungimea amenajării va fi de 17.570 metri liniari, iar spaţiul verde obţinut suplimentar de 122.000 metri pătraţi. Potrivit normelor europene, fiecare bucureştean va trebuie să beneficieze, până în 2013, de 26 mp de spaţiu verde, faţă de 23,21 mp în prezent.

foto Florin Ghinda, 2010

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează