Reabilitarea raului Dambovita

0

Proiectul de reabilitare urbană a râului Dâmboviţa finanţat din bani europeni a primit undă verde!

Râul Dâmboviţa va fi reabilitat cu bani europeni. Valoarea totală a investiţiei care se va derula pe o perioadă de 60 de luni, aşa cum rezultă din studiul de fezabilitate, este de 97.054.070 lei,potrivit AGERPRES citați de administratie.ro

Proiectul presupune plantarea de arbori în aliniamentele stradale şi acoperirea suprafeţei alveolelor cu material dendrologic (arbuşti, înlocuitori de gazon, gazon) şi întreţinerea materialului dendrologic şi alveolelor de aliniamente stradale.

Lungimea amenajării va fi de 17.570 metri liniari, iar spaţiul verde obţinut suplimentar de 122.000 metri pătraţi. Potrivit normelor europene, fiecare bucureştean va trebuie să beneficieze, până în 2013, de 26 mp de spaţiu verde, faţă de 23,21 mp în prezent.

foto Florin Ghinda, 2010

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează