re-Creeaza-te — funshop de crestere a creativitatii

0

Te-ai întrebat mereu cum de unii vin cu soluţii out of the box? Ai impresia că mulţi sunt pur şi simplu plini de idei, în timp ce tu abia reuşeşti să găseşti una-două? Ei bine, e doar o impresie. Vino la „re-Creează-te” ca să-ţi arătăm că a fi creativ nu este doar o întâmplare sau un efort, ci poate fi un exerciţiu fun.

Ce vei obţine în urma acestui curs:

– Primeşti instrucţiuni de folosire pentru tot creierul, nu doar pentru partea cu care te-ai obişnuit până acum să gândeşti – adică cea stângă;
– Înveţi tehnici de gândire laterală care te pot scoate din orice impas;
– Descoperi cum se creşte o idee de la A la Z; – Înveţi cum să comunici cu ceilalţi pentru a avea un mediu creativ în jurul tău.

Amănunte importante:

1. nr. sesiuni: patru, a câte două ore fiecare

2. intervalul orar: 19.00 – 21.00

3. datele sesiunilor: 24, 26, 31 ian., 2 feb.

4. număr de locuri: 12

5. loc exact: urmează stabilit

6. taxa de participare: 250 lei

7. mai multe informaţii şi înscrieri: vreausamainscriu@lifeafterwork.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează