Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Raport de cercetare urbană “CARTIER de BUCUREŞTI – Tei, Tineretului, TimpuriNoi – cercetare socio -antropologică”

0

Asociația Komunitas vă invită, în zilele de 2-5 aprilie 2015, la evenimentul de lansare a Raportului de cercetare urbană “CARTIER de BUCUREŞTI – Tei, Tineretului, TimpuriNoi – cercetare socio -antropologică”, realizat în cadrul proiectului ”Spații urbane în acțiune”.

Evenimentul se va desfășura la sediul Tranzit.ro (București, Str. Gazelei nr. 44, sector 4), într-un cadru interactiv, bazat pe dialog și promovarea ideilor și inițiativelor legate de activarea spațiilor urbane, educație urbană și implicare cetățenească.

cover eveniment

 

 

 

Invitaţii speciali care vor susține prezentări în cadrul evenimentului sunt Doina Petrescu (atelier d’architectureautogérée, Paris),Vladimir Us, Vitalie Sprînceană și Mariana Șeremet (Asociația Tinerilor Artiști Oberliht, Chişinău), Laura Panait, Ani Marincean șiDiana Galos (Colectiv A, Cluj) și Nicoleta Chiriță (CeRe, Bucureşti).

În zilele de 4 și 5 aprilie va avea loc un atelier de lucru, adresat în special studenților, în cadrul căruia se vor aborda subiecte referitoare la îmbunătățirea spațiilor urbane colective din cartiere și se vor trasa primele direcții și concepte pentru intervențiile urbane din vara lui 2015, care vor fi realizate de studioBASAR în cadrul unei alte componente a proiectului ”Spații urbane în acțiune”. Atelierul va fi coordonat de studioBASAR, Komunitas, aaa, Oberliht şi Colectiv A.

Evenimentul de lansare a Raportului de Cercetare Urbană este organizat în cadrul proiectului “Spaţii urbane în acţiune“ (cea mai nouă inițiativă a Asociației Komunitas), se derulează în parteneriat cu Asociația ArtWe, Asociația tranzit.ro, Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de grupul de arhitecți studioBASAR.

Proiectul se desfăşoară în perioada 1 mai 2014-30 octombrie 2015, iar zonele de interes sunt trei cartiere din București: Tei, Tineretului și Timpuri Noi.

Proiectul Spații urbane în acțiune este finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG in România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene, accesați www.eeagrants.orgwww.fondong.fdsc.ro.  

Parteneri media: Asociația Zeppelin, Arhitectura, Arhitext, Think Outside The Box, Bună Dimineața, București!, Creionetica.

Detalii suplimentare se găsesc pe pagina de Facebook a proiectului:

https://www.facebook.com/spatiiurbaneinactiune

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.